supersnel geleverd!

geweldig! alleen had ik ook woodpolish voor de meubels besteld maar die zat niet bij!! hoop hem alsnog te krijgen.

Vooraf bellen voor aflevertijd maar vervolgens niet aanbellen

Netjes werd ik ca 20 minuten van tevoren gebeld dat chauffeur eraan zou komen. Echter na 50 minuten nog steeds niets gezien. Bellen naar hem leverde ook niets op. Ging vervolgens buiten kijken of het wellicht bij buren was afgeleverd. Vervolgens zag ik pakket gewoon buiten voor de deur liggen. Waarom dan niet aanbellen voor afgifte goederen?

Erg op tijd.

Vriendelijke mensen. Behulpzaam. Komen afspraken goed na.

Vriendelijke bezorger

Alles goed en snel bezorgd

Goed bezorgd alleen had ik liever gehad dat hij Nederlands in plaats van Engels had gepraat. Maar is is gelukt.

Super het is nog mooier dan ik had verwacht

En de schaufeur was mooi op tijd en heeft ook netjes geholpen om het naar binnen te brengen en hij was ook zeer vriendelijk

Perfect !

Perfect ! Behulpzamen mensen !

Goed verzorgd

Mijn ervaring is dat alles netjes is aangekomen zonder schade wat ik van andere niet kan zeggen

Super geregeld en mijn vraag om te bellen is ook gebeurd

Keurig op tijd

alles in orde

ALLES in orde maar een vijs van wiel te kort

Zeer snelle levering. Vriendelijke bezorger. Ga zo door

Vriendelijke bezorger, goede levering zelfs op zaterdag

Super levering Goede track en tracé en een half uur van te voren nog een extra bel moment

Vriendelijke bezorgers

Het was jammer dat ze de eerste leverdatum zich hadden afgemeld. Waar ik vrij voorgenomen had. De volgende zijn ze wel gekomen. Netjes volgens afspraak , route kon je ook goed volgen. De bezorgers waren netjes en vriendelijk

Goed en snelle levering

Track&trace is exact te volgen, je ziet hoeveel stops er nog voor je zijn. Aardige bezorger/chauffeur. Belletje als ze er bijna zijn. Helemaal top!

geweldig

nou, ben er stil van... vrijdag besteld.. gister geleverd. ENORM SNEL EN GOED

iedereen die n goed matras wilt,met duidelijke instructies via je mail hoelaat je matras komt. Ik wijs iedereen hierheen!!

Klant vriendelijke en snel levering..

Super blij met snelle levering..

Chagrijnige chauffeur

Er moest bij mij een stoel omgewisseld worden. Toen de chauffeur aan de deur stond wilde hij de stoel niet meenemen omdat de poten er niet onderuit waren gehaald. Het was mij niet bekend dat dit moest en heb gezegd tegen de chauffeur dat ik dat dan ter plekke wel zou doen. Dit was niet mogelijk en ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Ik heb aangegeven dat in de tijd de chauffeur met mij stond te discussiëren ik ook de poot eronder uit had kunnen halen. De chauffeur wilde niet wachten waarop ik gewoon naar binnen ben gelopen en de poot er alsnog onderuit heb gehaald. Met tegenzin heeft de chauffeur de stoel toch meegenomen maar de ervaring was vervelend op deze manier. Beetje begrip had wel gemogen want het heeft nog geen minuut geduurd voordat de poot eronderuit was.

Helemaal volgens de afspraak geleverd tot aan de deur.

Prima op de aangegeven tijdsplanning.

Prima aan de afspraak gehouden

goed ervaring

heel aardig jongen netjes zijn werk gedaan

Super snel afgeleverd

Heel snel afgeleverd. Ondanks dat het een moeilijk aflever adres is altijd gedoe met Google maps wordt altijd helemaal achter in de straat en aan de verkeerde kant gestuurd waar door het toch een stuk lopen en sjouwen is. Maar door één telefoontje van de chauffeur was het zo geregeld.

Leugens

Wij hebben netjes de leveringskosten betaald, track en trace goed opgevolgd, we stonden op de 19de plaats gereserveerd, na nummer 18 zaten we klaar om de leverancier te ontvangen, tot onze grote verbazing stond er plots dat we niet aanwezig waren bij levering. Om 17.50u direct naar het kantoor gebeld, we konden er terecht tot 18u, helaas stond het antwoordapparaat al aan. Nu ben ik benieuwd wat de volgende stap gaat zijn. Eén ding is zeker, hier laten we het niet bij. Omdat we zo zeker zijn van ons gelijk zet ik met veel genoegen onze naam bij deze recensie Mintjens uit Zoersel.

Netjes afgeleverd. En zelfs bijna 1 uur eerder super!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.