Vriendelijke mensen

Het tijdslot was 6 :45- 9:30 vond dat erg vroeg maargoed komen ze om tien uur pas langs En er mist ook nog een gedeelte

Overall a good experience

I was kept up to date with the estimated delivery time and this was fine. The driver called my 10 minutes before he arrived to confirm I was in. My Dutch is not very good but the driver spoke excellent English. He helped me bring the table into my apartment block but said that it was not his responsibility to help me take it to my apartment. I was OK to move the table myself but not everybody could have moved the table so it would have been better to be warned that delivery is to the apartment street door and not the apartment itself. Apart from that, it was an excellent experience.

Uitstekende, vriendelijke service

Ik waardeer de heldere communicatie en de chauffeur heeft gezorgd dat de enorme doos veilig binnen stond.

Toppie

Bezorgers waren net en snel en vriendelijk

Anderhalf uur voor de track en trace geleverd.

Als je een uur doorgeeft dat je gaat leveren hou je daar dan ook aan. En ben niet anderhalf uur voor het tijdslot van we staan voor de deur en kunnen niet wachten. Volledig onacceptabel

Heel tevreden

Heel tevreden

Prima en op tijd

Prima optijd en pakketten goed ontvangen

Waardeloos

Spullen op het verkeerde adres neergelegd. Wij wonen 1 deur verder. Er is niet naar het huisnummer en niet naar de naam gekeken. Onze bedrijfsnaam is gewoon vanaf de weg zichtbaar. Wel staat op de track&trace succesvol afgeleverd. Getekend door Ben. Nou Ben heeft niks getekend en er is niets afgeleverd, wel neergelegd op het verkeerde adres.

Bijzonder

De chauffeur belde om te melden dat de pin het niet deed. Dat was even toch een dilemma, want contant had ik niet. Maar met een overschrijving iedereen tevreden. Vriendelijke chauffeur.

Perfecte service en zeer klantvriendelijk

Uitstekend!

Super vriendelijke man en heel punctueel! Waren alle bezorgers maar zo!

Snel, goede communicatie, netjes binnen gebracht zoals afgesproken

Goede communicatie

Fijne bezorgers. Goed te volgen via de link

Geen probleem, vriendelijke bezorging

Ik mis wel een garantiebewijs,

Niet gedaan zoals doorgegeven

Ik heb aangegeven waar het pakket kon liggen. Dit is niet zoals ik had aangegeven. Tevens zit er een dag extra tussen bestellen en leveren. Ik had het pakket gisteren verwacht.

Keurig verzorgd door de chauffeur en hij heeft het netjes op een kar gelegd.

Snel afgeleverd

Zo moet het zijn.

Snelle levering,goede opvolging,beperkt en gerespecteerd tijdslot voor levering en vriendelijke bestuurder,meer moet dat niet zijn.

Goede ervaring

Vlotte service en vriendelijke bediening

Goedeservice

Goede service en nestjes op tijd

Goed9

Was Prima,alleen jammer dat er bijna niet te communiceren is met de chauffeur. Geef ze een communicatie cursus. Hoe het in Nederland gewoon is.wel als kanttekening is dat ik begrijp dat er veel druk op ze zit ivm het vele werk.

goede service

netjes van te voren gebeld en heel vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Vandaag kreeg ik een, voor mij nog onbekende vervoerder, pakketten bezorgd. Ondanks de zandweg waar ik aan woon kwam de chauffeur tot aan de deur, erg behulpzaam ook want de pakketten waren nogal zwaar.

Mooi, snelle levering

Ziet er goed uit en werd snel geleverd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.