Mooi op de afgesproken tijd

Netjes en verzorgd

snel en doeltreffend

zeer goed , geen poes pas , goed werk.

Keurig en beleefd

Keurig van te voren gebeld

Keurig op tijd en heel behulpzaam

De track en trace werkt uitstekend, hij was keurig op tijd, vriendelijk en behulpzaam.

Heel korect

Vriendelijke jongens -----

Dikke prima!

Keurig een e-mail en 10 minuten voordat de chauffeur voor de deur stond een telefoontje. Ook keuze mogelijkheden om afleverdatum te kiezen.

Goede communicatie en service

Duidelijke richttijd en kort van te voren gebeld. Door de vriendelijke en behulpzame bezorger zijn de spullen netjes in de lift gelegd.

Netjes afgeleverd en op een droge plek neer gezet.

De chauffeur had de lading als netjes geplaatst op een droge plek.

Goed op tijd . Vriendelijke bezorger , netjes binnen neer gezet

vriendelijke mannen

werd netjes gebeld toen ze in de buurt waren op de vraag of ze de dozen voor mij in de huiskamer wilde zetten dat was geen probleem

Netjes afgeleverd

Keurig 15 minuten ervoor gebeld, goede matras erin, verkeerde meegenomen.

Prima en op tijd

Op tijd geleverd, nadat eerdere qfspraak van mijn kant niet kon doorgaan Fijn dat er een tel nr was, waar dat geregeld kon worden

Snel bezorgd

Snelle en goede afhandeling. Tevreden klant!

Super aardige kerel

Alles beter dan verwacht, telefoontje, punctualiteit en klantvriendelijkheid

Vriendelijk, ook de tijd die is aangegeven . Top bezorger

Mooi op tijd geleverd

Tijdig een mailtje ontvangen met een tijdslot van 2u zodat je niet een hele dag moet thuisblijven. Mooi binnen dit tijdslot geleverd en vriendeljjke chauffeur.

Snel en netjes!

Alles in orde

Stond achter in de tuin en chauffeur belde op mobiel om te zeggen dat hij voor de deur stond. Super service. Dikke pluim

Nare ervaring !

Het pakket is afgeleverd in het bos bij de zendmast , dat is toch niet normaal ! Gelukkig reed er iemand langs van onze jachthaven die het pakket vanaf de weg zag .

Geweldige chauffeur

De chauffeur Sjouwde zich een breuk

Snel en overzichtelijk

Goede communicatie en een link met de chauffeur om precies te kunnen zien wanneer de levering plaatsvindt

Ik was onderweg omdat de mail in mijn spam terecht was gekomen. Deze zag ik pas later. Onderweg werd ik gebeld door de bezorger, die wel.5 minuten wilde wachten, ondanks dat hij aardig was uitgelopen qua tijd. Super klantvriendelijk en nette man. Mvg Roger

Snelle levering van keurige plinten! Erg makkelijk te monteren.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.