Snelle levering van keurige plinten! Erg makkelijk te monteren.

Zeer tevreden over de levering als was op tijd. En zeer goed verpakt.zeer netjes en vlot.ik beveelt het iedereen aan.

Prima, keurig op de hoogte gehouden.

Van tevoren een mailtje ontvangen tussen welke tijden het pakket afgeleverd zou worden en ca 10 minuten voor de levering nog even telefonisch op de hoogte gebracht dat ze er bijna waren ;-)

Top levering

Zelfs iets eerder dan de app vermeldde. Nette chauffeur ! Op tijd

Heel klantvriendelijk

Dat was een echte goede morgen meneer

Nette bezorging

Chauffeur belde netjes 10 min van te voren. Fijn om het ook in de gaten te kunnen houden via de link

Goed afgeleverd!

Goede communicatie via mail, netjes op tijd bezorgd

Waardeloos

Komt pakket bezorgen spreekt alleen maar Engels en zei geen woord met handgebaar of ik wou tekenen

Netjes in de tijd dat was aangegeven, geleverd.

Toen de bezorger er was belde hij mij op mijn mobiel. Door taalbarrière begreep ik niet waarom hij mij belde. Ik hoorde in de trappengang geluid komen en daar was de bezorger. Hij heeft het netjes naar binnen gebracht en in de keuken gezet. Maar bezorger spreekt geen Nederlands en slecht Engels.

Mooie tafel bezorgd , netjes gebeld van te voren en uitstekende service door bezorger.

Klantvriendelijk en op de plek neergezet dat het voor mij handig was om te monteren. Super service!!

Betalingsmogelijkheid ver onder de maat

Tijd van levering en bezorger prima in orde. In de bevestigingsmail Meubelbaas werd aangegeven €15 betaling bij levering. Bij aflevering bleek dat het hele bedrag betaald moest worden. €553,- Dit bedrag had ik niet cash in huis en volgens bezorger was zijn mobiele betaalapp araat kapot. Ik moest nu een tikkie betalen naar zijn persoonlijke bank. Dit voelt niet goed. Ik had liever het geld rechtstreeks aan Meubelbaas betaald.

Mijn ervaring was zeer goed voor de eerste keer met deze bezorgdienst

Het pak is netjes en zonder beschadiging afgeleverd door een zeer vriendelijke chauffeur.

De bezorger was vriendelijk en op tijd.

Mijn pakket was op tijd en een vriendelijke chaufeur.

SNEL,CORRECT EN OP TIJD!

B.G

Aardige bezorger

De bezorger kwam vroeg in de tijdslijn. Dat was prettig, en een vriendrlijke bezorger.

Waardeloos

De chauffeur was onbeschoft had geen zin om te praten, zo ga je niet met mensen om. Sorry dat ik het moet zeggen maar helaas was het weer een buitenlander. Heb je er geen zin in gaat dan ander werk zoeken. Hij was ook telaat en verpakking kapot en beschadigde spullen. Gaat niet zeggen nu we hebben personeel te kort over al is dat en wij zitten ook in het transport dus we weten wel hoe het moet en niet hoe hij het deed

In huis gebracht

Top bezorging

Je kunt precies zien hoever ze zijn. En ik kreeg netjes een belletje dat ze er binnen een aantal minuten zouden zijn. Vriendelijke bezorger!

super gedaan

super geholpen :)

Snel en correct Mooie tafel ik ben super tevreden

mooi op tijd maar,

Wel het adres bekijken en niet bij de buren bellen ! Naam en huisnummer staan duidelijk op de gevel !!!

zeer goed

volgens afspraak geleverd.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.