Vlotte afhandeling, keurig op tijd, zeer vriendelijke vervoerder!

Zeer correct afgehandeld, vriendelijke behulpzame vervoerder, tot achter mn woning afgeleverd.

Geweldig bedrijf!

Super hoe de tijd werd aan geven,en was ook precies op tijd!

Super vriendelijke jongens! Goed geholpen met tillen naar boven! Erg vriendelijk!

top service!

Handige link om te zien wanneer bezorger arriveert. Bijzonder aardige chauffeur, heel behulpzaam en goed humeur: topper!

Goede, snelle service. Vriendelijke behulpzame bezorgers. We werden goed op de hoogte gehouden over het te bezorgen tijdstip.

Prettig

Werd netjes van te voren gebeld.

Waardeloos

Ik vind het heel erg vervelend en irritant dat ik pas laat in de avond een mailtje krijg dat mijn pakket s morgens tussen 6:30 en 09 :15 uur wordt bezorgd Dan kan ik niets meer regelen met familie of buren. In het vervolg gaarne een telefoontje zodat ik kan zeggen dat het mij niet uitkomt. Ik geef dit ook door aan meubelbaas en bol.com

Slechte service en communicatie

Bezorger wilt mijn bestelling niet bezorgen tot de 3de etage. Geeft aan dat ik geen lift hebt. Maar op de website van waar ik besteld heb staat heel iets anders. Er staat “Wij bezorgen tot de 3de etage.” Daarnaast is mijn eettafel nooit bezorgd. Wat een slechte service.

Zeer tevreden . Snel in huis !

Zeer tevreden over de bezorging .

Netjes geleverd

Op

Erg goed

Zeer goede service

Too

Strak / snel, super

Alles toppie

Bestelling, communicatie en levering allemaal OK

Pakket netjes bezorgd.

Pakket netjes bezorgd

Perfect!

Duidelijke communicatie over de levertijd van het artikel, vriendelijke chaufeur.

Goede service, een bezorger was ook vriendelijk

Bezorger was op tijd en tilde het netjes naar binnen toe voor mij.

Behulpzaam

Mijn huis is lastig te bereiken maar de chauffeur nam telefonisch contact op en hebben het samen opgelost

Fantastische service

Naast de goede link met track en trace waardoor je precies ziet waar de chauffeur zich bevindt, was de chauffeur bijzonder hulpvaardig. Helemaal Top!

Goede service en vriendelijke chauffeur. Hij heeft het pakket netjes binnen afgeleverd

Prima afgeleverd!

Positief!

Top geholpen met het pakket!

Vouwbed voor mijn moeder besteld en super geholpen met het brengen van het pakket naar binnen. Super service!

Chauffeur heeft even geholpen de tafel naar boven te brengen. Ik woon op de eerste verdieping Heel fijn

gewoon goed

Alles goed gegaan niet te veel updates en makkelijk dat je instructies kan geven aan de chauffeur

Hij was op tijd, de doos was wel nat geweeste en ook beschadigd.... Apparaat was gelukkig niet beschadigd.

Mijn pakketje is niet geleverd terwijl ik wel thuis was.

Ik heb heel de dag thuis zitten wachten om mijn zending te ontvangen. Er werd geen lever datum afgesproken, terwijl ik mijn nummer heb gegeven bij de bestelling. Ik kon jullie zelf nergens bereiken.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.