Behulpzaam en vriendelijk

Je krijgt een tijdslot, wanneer de bezorgers komen. Ze kwamen op de afgesproken tijd. Vriendelijk personeel en hebben de spullen netjes geleverd! Bedankt

Gewoon goed

Gewoon netjes bezorgd,hij zette nog net niet de tafel in elkaar

Alles tot in de puntjes

En niet zeiken van ‘tot de drempel’ gewoon naar binnen brengen tot in de kamer. En dan hebben we het over een redelijk zwaar pakket ( eettafel)

Geweldig vriendelijke gasten

Pakket is netjes in de huiskamer neergezet

alles vlotjes gegaan

alles werd door een nette man geleverd in een schone nette vrachtwagentje

Goede bezorger

Bezorger was heel aardig en erg behulpzaam

Keurig geleverd

Deze keer netjes verpakt afgeleverd, en zonder beschadigingen.

Prima en track and trace was fijn

levering perfect verlopen zoals aangegeven in track and trace

Heel fijn hoe dit is gegaan. Bezorger belde nog vt.v. , ook of het klopte dat ik een betaling moest doen. Vriendelijke man en alles netjes gegaan.

Vriendelijk en snel!

Snelle en vriendelijke bezorger

Super top service

Was een leuke vriendelijke bezorger die ook even belde van te voren product is zeer snel geleverd super service

They left the boxsprings in the lobby and forged my signature

My two 90x220 boxsprings were left unattended in the entrance of the building. They did not ring the bell and they forged my signature. One of the boxsprings is damaged from the transport but since they forged my signature, the company I ordered from will think I authorized delivery as is. Do not recommend.

Ontzettend fijne en vriendelijke bezorger.

Op tijd

Het paket is op de aangegeven tijd. Bezorgd.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Gaan netjes met de spullen om en zijn zeer beleefd.

Super tevreden

Vriendelijke man die de dozen tot binnen heeft gebracht. Dankjewel

Keurig en op tijd geleverd

Netjes geholpen een zeer prettige ervaring

Geleverd zoals aangemeld, en fijn dat je vrij nauwkeurig kunt zien hoe laat je pakket wordt geleverd door het trackinsysteem

Vriendelijke bezorgers

Werd vriendelijk behandeld en geholpen.

keurige bezorging door zeer vriendelijke bezorger

email gekregen met track en trace en gebeld door bezorger met tijdstip van bezorging

Na de weg te hebben gevonden, prima service. Gelukkig hebben we nu allemaal een gsm.

Topper!

De bezorger was erg vriendelijk, behulpzaam en gezellig! En binnen het doorgegeven tijdvak. Helemaal fijn :)

Geen klachten.

Snel en netjes!

Prima bezorging!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.