Snel en top product

Gewoon super!

Voldoet niet

Wij zijn met de tape aan de slag gegaan het bleek niet op ons zonnescherm doek te plakken terwijl het wel zo werd aangeboden.

Toppie

Snel en prima perfect geleverd

Geweldig, in één zin.

Voor het eerst besteld, snel geleverd, goede prijs kwaliteit.

Wat ik nodig had/ wilde hebben

Goed eindelijk een site waar je een keuze hebt in lengtes.

snel geleverd en duidelijke site

Het is allemaal snel geregeld en geeft een betrouwbaar gevoel.

Geen verzend adres mogelijk op de site

Snelle levering,

Kwaliteit, professioneel en snelle leveling!

Order geplaatst en online betaald, 1 artikel niet ontvangen en factuur klopte niet. Na contact heel professioneel opgelost en gelijk de factuur en het missende artikel nagezonden. Kwaliteit, professioneel en snelle levering! Zeker aan te raden en ik zal hier ook blijven bestellen.

Geweldig en snelle service

Ik had er toupet tape gehaald en ben heel tevreden en snel geleverd.

Duidelijke site en snelle levering

Mijn ideale tape

Mijn ervaring met deze tape is heel goed het moet doen waarvoor het voor bestemd is. Deze afplak tape voor schilder werkzaamheden is dat het verf niet onder tape gaat zitten en is bij andere afplaktape is dat wel het geval.

snel en goed geleverd

nvt

Zo goed als perfect geregeld.

Heb pas dubbelzijdige tape transparant besteld en het werd super goed verzorgd geregeld.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering op 2 dagen tijd in België

Topservice

Goed geholpen geweest.

Op tijd en keurig verpakt geleverd bedankt voor de levering

Top product wanneer korting

Geen opmerkingen, snelle en correcte service !

GOED GEREGELD

GOEDE SERVICE NETJES OP TIJD BEZORGD

Snel antwoord op mijn vraag en snel geleverd.

Plakt goed

In overleg heb ik via de website besteld en ik kon het gisteren ook meteen ophalen! Heel fijn en denken echt met je mee!

Heb de facelift tape geprobeerd en zie er inderdaad wat jonger uit. Krijg positieve reacties van mijn vriendinnen.

Keurig en correct geleverd

Mijn bestelling kwam keurig verpakt de volgende dag via DHL bij ons binnen met een gratis schoonmaak setje erbij! Top!

Probleemloos en zeer snel.

Wat kan ik nog meer zeggen, het bestellen ging probleemloos en ik kreeg mijn bestelling al de volgende dag!

Netjes en snel geleverd

Ik kon de dag van levering zelf kiezen en het werd ook netjes op die dag bezorgd! Keurig verpakt

Roald Amundsenstraat 11

7825 AP Emmen

+31 (0)591 - 390 059

Over TAPIR B.V.

Bij Tapir Tapes vinden wij het belangrijk dat u precies de tape krijgt zoals u dat wilt: kwaliteit op maat. Daardoor kunt u sneller produceren, flexibeler ontwerpen en ontstaat er minder afval. Omdat wij zelf beschikken over verschillende machines om tape te bewerken kunnen wij snel schakelen en hebben wij volledige controle over de kwaliteit van de tapes.