Nickel

Produits conformes à la description, livraison plus rapide que prévue sur des articles taillés sur mesure.

Das ist wohlfühlen

Dank Trans-Missie, fühle ich mich wohler in meiner Haut. Da ich meine Äußere Form meiner Inneren anpassen kann. Und endlich ich sein kann.

Hele goede service

Bestelt vanaf griekenland kreta naar 7 dagen de bestelling ontvangen

Correct: snel geleverd, product in orde.

Goede, comfortabele onderbroeken en hippads

Ik kan eindelijk mezelf zijn door de fantastische binders.

De binders zijn van hele goede kwaliteit, precies de goede maat door het handige maattabel en ze zitten comfortabel.

Freundliche Kommunikation und ein gutes Produkt

Der Sportbinder passt sehr gut, wie erhofft. Versand und Bestellung hat gut geklappt. Der Versand nach Deutschland dauerte recht lange, das ist ein bischen schade. Insgesamt bin ich zufrieden.

Uitstekend! KLantvriendelijk en snelle beantwoording van vragen en levering.

Zie hiervoor. Het is heel prettig voor een puber (en diens ouders) die worstelt met eea en net met moeite en schroom dingen over zichzelf ontdekt, om snel en goed geholpen kunt worden.

Good

Order came pretty quickly but was missing an item. After reaching out the matter was resolved quickly and taken care of.

Snelle levering, discreet, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Gut nur etwas unübersichtlich

Ich bin sehr zufrieden mit meinem neuen Binder wenn auch etwas verwirrt gewesen über den unübersichtlichen Aufbau. Der Binder ist sehr angenehm zu tragen wenn auch entgegen der beschreibung etwas kurz was seine Funktion aber nicht einschränkt

Angenehmes Tragegefühl, gute Verarbeitung

Ich bin mit dem Packer Harness sehr zufrieden, trage ihn 24/7, außer wenn ich Dusche. Er ist leicht zu bedienen, kann auf individuelle Verhältnisse angepasst werden und wirkt sehr robust.

Gute Qualität, schnelle Lieferung

Bestellte einen Halfbinder, extra strong, super schnelle Lieferung, und tut seinen Job so gut es bei 85F eben geht. Schneidet nicht ein, rollt sich nicht hoch. Lässt sich problemlos mehrere Stunden tragen.

Ware für meinen Sohn bestellt. Top!

Aufgrund positiver Rezensionen Ware bestellt. Mein Sohn bekam so seine ersten Binder. Auf anhieb die richtige Größe bestellt und bekommen. Vielen Dank!

super geholpen met de bestelling

goed geholpen en er wordt gedacht in oplossingen

Goede kwaliteit spullen, verzending supersnel

Goede kwaliteit spullen, verzending supersnel. Goede informatie op de site. Alleen jammer dat er zo weinig keuze was in kleuren.

Alles passt super und es fühlt sich gut an

Das Material ist so wohl für den schwimm Binder als auch für den Sport Binder super

Producten zijn goed, ik ben zelf alleen nog niet klaar om ze te gebruiken.

Geweldige service.

Er wordt rekening gehouden met de persoon. Een foutje in de bestelling wordt gewoon, alsof het het normaalste is, opgepakt en veranderd. Heel fijn. Top service. En mijn kind is dolblij met dr olijfgroene binder.

Ging alles sehr schnell, dafür, dass es international geliefert wurde. Auch habe ich eine detaillierte Sendungsverfolgung erhalten. Der Binder passt super und fühlt sich angenehm auf der Haut an.

Top kwaliteit

Mijn dochter gebruikt al jaren ondergoed van Danae, zij is er zeer tevreden mee.

Goeie ervaring

Goede kwaliteit product en duidelijke communicatie van Trans-Missie.

Gebeld voor advies omdat ik twijfelde welke maat. Prima geholpen en doorgegeven dat we eind van de week op vakantie gaan, en het dan graag mee wilden nemen. En.... Toch nog een paar dagen ervoor ontvangen!

Very pleasant shopping experience

Fast delivery (inside EU), good communication, the site is easy to navigate and there's good amount of info about the products and sizing which I appreciate. Not to mention quality products!

Snelle levering!

Ik heb binders besteld voor mijn kind en die waren binnen 2 dagen binnen! Kind blij en moeder ook blij daardoor. Ook zitten ze erg lekker.

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people