goede service en kwaliteit

ze hebben me goed geholpen om mijn binder op tijd voor de vakantie te krijgen en hebben me geholpen met maat kiezen. de binder zit goed en is van goede kwaliteit!

Very good binder and was delivered quickly

It actually makes it seem like I have no chest, thank you trans-missie!!

Heel erg goed!

Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan en de bestelde spullen snel in huis.

Abwicklung und Service sehr gut

Bestellung und Service sehr gut. Produkt leider nicht unserem Zweck ( Starkes Abbinden) entsprochen

Snelle levering, goed product

Ondanks dat er eigenlijk extra tijd overheen zou gaan, had ik de bestelling zeer snel in huis. Het product is precies wat je er van verwacht en netjes verpakt. Top!

It's good

It's was fast shipping

Alles ganz gut

Bestellungsablauf war alles super. Die Sachen sind wie beschrieben

Goeie

Ik heb een binder bestelt en hij zit top!

Good customer service, quality product

I ordered a custom-made product from Danae / Trans-Missie for someone else. Their website was malfunctioning so I couldn't enter in the details of the custom order but customer service quickly resolved it for me. The recipient told me they're pleased with the quality and fit of the product, though delivery was slow (understandable for a custom order). If I ever have the chance to donate another such product, or to recommend one, I'm recommending Danae.

Gute Qualität und guter Service

ich war dankbar um die Vielfalt an Angeboten. Zwar habe ich mich selbst falsch vermessen und deswegen leider ein falsches Produkt bestellt, aber werde wohl in Zukunft noch einen Versuch starten. Aktuell musste ich leider auf preisgünstigere Modelle ausweichen, allerdings hoffe ich, dass sich das bald ändern kann. Vielen Dank!

Perfekt!!

Bestellung und Lieferung ist super gelaufen und auch die Qualität und Passform stimmen. Eine Rücksendung mit Rücküberweisung erfolgt reibungslos.

Prima service, denken mee met klant, vriendelijk.

Ondanks dat de retourtermijn van de bestelling al verstreken was toch artikel kunnen ruilen. Zoon kwam er pas na termijn achter dat artikel toch te klein was; artikel was nog niet gebruikt, maar kaartje was er wel afgehaald (nog wel in bezit). In overleg (vriendelijke mailwisseling) toch nog kunnen ruilen voor grotere maat. Top!

het zit lekker, en doet geen zeer!

heb zelf een domme fout gemaakt, en een maat te groot besteld, maar het werkt alsnog prima :)

klant vriendelijk

Er was tot twee keer toe heel gedoe met vermissing van pakje maar Danae is r goed achteraan gegaan. Hart voor de klant alleen jammer dat post.nl niet alrijd zirgvuldig is. Danae is niet goedkoop,maar geeft dan ook kwaliteit.

Rücksendung zu teuer

Ich finde es nicht gut, dass man die Kosten für die Rücksendung selbst bezahlen muss, da man von Deutschland aus 9 Euro dafür zahlen muss. Zweitens konnte ich auf meinem Profil nach dem letzten Umtausch keine Rücksendung beantragen, da das Ersatzteil nicht in der Liste stand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wonderful!

Thank you so much for making a swimsuit that helps my trans daughter feel comfortable and pretty!

Product goed, communicatie niet

Twee maten besteld, één paste niet, terugsturen kan niet omdat het niet meer gecealed is. Onhandig en duur, want je hebt niets aan een maat te groot en dat weet je pas na het passen.

Heel blij kind, uitstekende kwaliteit. 1 advies, ons kind trekt zelf zijn hemd aan, maar zou fijn zijn als er toch voor het kind duidelijk te zien is wat voor en achter moet. Eenvoudig op te lossen met een piepklein label. Ik hen er zelf nu een kleine stip in gezet met een watervaste stift

Fijn zwembroekje waar ik me zekerder in voel.

De website is duidelijk en fijn in gebruik en de verzending was snel.

The best site for transpeople

Goeie website en veel keuze in benodigdheden. Snelle levering .......blij met jullie.

super

Super produkt, tolle Qualität, passt perfekt Einfach zum anziehen, bequem Unkompliziert bestellt Super schnell geliefert

Onverwacht succes

Een tijdje geleden heb ik bij deze winkel een sporttop, zwemkleding en protheses gekocht. De sporttop zit geweldig. En het enige probleem dat ik ervaar is dat ik het niet meer uit wil doen. Zwemkleding heb ik laatst uitgeprobeerd met vrieden. En voor het eerste heb ik me prettig gevoeld tijdens het zwemmen. Beide zeker de investering waard. De hulp bij het kopen was ook prettig.

Goede binders, uiteindelijk goed geholpen

Eigenlijk wilden we langskomen om te passen. Ik had nl. al eerder een binder voor mijn transgender zoon besteld, maar ik vond deze veel te strak en daarom onverantwoord. Transmissie nodigde me toen uit een keer te komen passen, maar toen we de afspraak (na een jaar) wilden maken, bleek het niet (meer?) te kunnen. Dat was balen. Een dame bood toen aan om online te helpen en dit is gelukt. Het resulteerde in een bestelling van twee goede binders. Bovendien heb ik nu geen reiskosten hoeven maken.

Een van de weinige winkels die binders verkopen. Verzending en bezorging zijn prima verlopen. Jammer dat de binders zo duur zijn en steeds duurder worden. Ook rekken ze erg snel uit (draag die van extra stevig materiaal).De nieuwe binders (nieuw materiaalsoort) zijn prima. Echter is het onduidelijk wat de voor en achterkant is. Vind het jammer dat niet alle kleuren beschikbaar zijn. Is op zich niet erg, maar wel jammer omdat je (ik) verwacht dat ze wle op voorraad zijn. De binders zonder extra stevig materiaal binden niet goed. Ook zijn ze na een aantal keer wassen erg slap en uitgelubberd. De sport binders zijn prima (mits het de extra stevige zijn). Heb wel eens een budget versie geprobeerd. Maar deze binden niet goed genoeg aan de zijkanten. Prijs 2/5 Kwaliteit (stevige) 4/5

Precies wat ik zocht!

Ik heb mijn producten snel ontvangen, ze zitten goed en ik kan nu prettiger over straat!

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people