Waardeloze klantenservicemiep die niet eens kan lezen.
Nog nooit zo'n slechte service gehad van een bedrijf. Als iemand die zelf in klantenservice heeft gewerkt wist ik altijd van te voren dat ik al 1-0 achterstond. Dat komt door bedrijfen zoals Danae Trans-Missie, bedrijfen die het verpesten voor alle anderen.
Allereerst duurde de bestelling langer dan aangegeven stond op hun website. Dat was al vervelend, vooral omdat ik na de spam van 3 verschillende berichten voor mijn orderbevestiging, de 4 weken daarna helemaal niks had gehoord. De klantenservicemiep maakte het niet veel duidelijker wat er speelde, nadat ik zelf contact met ze hebt gelegd om te vragen hoe het zat. Wij weten het ook niet, zei ze, het is onderweg. We sturen niet meer informatie omdat we het niet hebben.
??!!! Je weet toch hoe lang het normaal gesproken duurt? Je hebt toch zelf je verzendbevestiging vanuit de levarancier gekregen?! Dat denk ik dan persoonlijk. Maar goed. Een week later kwam het eindelijk binnen. Niet compleet. Ik een telleurgesteld bericht er achteraan gedaan. Dezelfde medewerker als voorheen contacteerde mij dat het product nu geleverd zou zijn. Had duidelijk mijn hele bericht niet eens gelezen. Dus ik heb haar gevraagd of ze kon lezen en heb het nogmaals uitgelegd aan haar, dat mijn bestelling incompleet aankwam.
Zij stuurde mij een bericht terug waar ze mij op verschillende manieren aanhief. Je en uw. Kies er een de volgende keer graag, niet allebei! In eerste instantie verontschuldigend. "Sorry, we gaan het product nasturen" Vervolgens een bericht waar ik echt van achterover sloeg "Oh ik kijk net in de bevestiging en je hebt dat helemaal niet besteld. Uw vorige bericht was daarom totaal onnodig."
Voor mij was de maat toen helemaal vol, ik was klaar met dat rotte ticket-systeem van hun en heb besloten te bellen. Maar voor het bedrijf waar ze niet kunnen lezen, schijnt het ook moeilijk te zijn om de telefoon op te nemen. Terug naar het ticket systeem, en na uiteindelijk 5 berichten eindenlijk mijn geld terug.