Schöne Webpräsenz, schnelle Lieferung

Ich fand die Webpräsenz sehr gut und übersichtlich gestaltet, so dass man alles gut finden konnte und es auch zum weiteren Schmökern einlud. Die Lieferung war sehr schnell und unkompliziert.

Goede kwaliteit producten voor een schappelijke prijs

Goede kwaliteit producten voor een schappelijke prijs

Ik ben zeer tevreden over mijn extra sterke binder. De matentabel was ook zeer duidelijk. Enkel wat lange levertijden. Ik bestel er zeker nog eens

Gute Qualität

Sehr gute Qualität und angenehm zu tragen.

Erstklassiger Laden

Tolle Qualität und passt sehr gut. Falls doch nicht, dann unkomplizierter Umtausch. Fragen werden schnell und freundlich beantwortet

Qualité + envoi ok, taille un peu grande

Considérant la situation actuelle, la commande et l'envoi des produits s'est bien passé. Le binder est de bonne qualité et confortable. Seul bémol, les mensurations proposées sur le site me disaient de prendre M mais il est un peu grand.

Great product, great customer service.

Very good experience, will shop again.

Very good binders and the delivery was quick :)

Would totally recommend

Leider haben die Binder gar nicht gepasst

Ich hatte große Hoffnung, dass diese Binder besser, bequemer, passender sind als andere, welche ich schon getestet habe. Gerade beim Preis habe ich eine hohe Qualität erwartet. Da wurde ich leider enttäuscht.. Der eine Binder hatte überhaupt keine Wirkung, der andere war einfach nicht passend (obwohl dieselbe Größe wie der erste, der gepasst hat). Musste die Binder also zurücksenden und hoffe nun, dass die Rückabwicklung problemlos verläuft!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

alles gut

Lieferung hat sehr lange gedauert

Très agréable

Tout d'abord, je voudrais souligner le service client impeccable qui m'a accompagné.e lors d'un colis non livré. Le tissu du binder est très confortable, cependant les coutures sont trop épaisses et visibles à mon goût et ça perds de l'esthétique.

Fijne spullen

Fijn materiaal. De spullen doen waar ze voor zijn. Kwaliteit minder dan verwacht met sommige producten.

Na mijn eerste bestelling was ik eerst teleurgesteld. De randjes sneden langs mijn oksels en alle vreugde van het gevoel bij je eerste binders was weg. Toen ik de binders wilde retourneren zag ik de optie dat je hem langs kon brengen om op maar te maken. Na een geweldige en snelle ervaring in hun winkel kreeg ik ook nog eens te horen dat de aanpassingen gratis waren. Er werken super aardige mensen en het is zeker weten mijn favoriete winkel om binders en andere dingen te halen.

Ich bin sehr zufrieden mit dem Service.

Die Größenangaben passen sehr gut und die Produkte gefallen mir ebenfalls sehr gut.

Comfortable and helps mentally

I've bought my first binder here, as a test of some sort, following a trans friend's advice. And I like this binder a lot. When I feel like it, it reduced the size of my breasts decently, without any pain along the way. Just remember to practice first, and wear it for a max of 6 hours to avoid any issues if you're sensitive!

Uitstekend product en goede service

De maat die ik besteld had bleek te groot, ruilen was makkelijk en snel. Product is helemaal naar wens van mijn zoon.

Geen positieve ervaring.

Kort geleden twee strings slips besteld maat M. Op de bestellings mail stond vermeld maat L. Waarop ik heb gemaild met de verzoek mijn bestelling te wijzigen in maat M. Ik kreeg een wazige mail met de vermelding dat ik in mijn spam moest kijken, de beantwoorder snapte er duidelijk niks van. Jammer genoeg kreeg ik vervolgens twee maal maat L geleverd, deze zijn dus duidelijk te groot. Maat M is niet leverbaar. Graag had ik dat eerder te horen gekregen.

Geen idee

Absence de réponse

Bonjour, J'ai reçu un produit de bonne qualité et très rapidement. Jusque là j'étais contente mais j'ai voulu l'échanger car le modèle n'allait pas pour moi. Je n'ai reçu de réponse à aucun de mes mails et j'ai finalement renvoyé le produit sans avoir reçu de réponses à l'adresse indiquée mais je n'ai toujours pas reçu de réponses... J'espère être remboursée et qu'on me répondra. Si c'est le cas, alors je mettrais une meilleure note !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super Qualität und top Abwicklung.

Sehr übersichtliche Seite, auch dank der größentabelle und den Tips findet man die passende Größe. Auch die weiteren Produkte im Angebot haben mich sehr angenehm überrascht.

Super producten

Doet wat het moet doen!

Goede snelle service

Dank u

Vlot en goede levering. Kon ook volgen waar het pakket was. Enorm bedankt voor de goede en snelle levering.

Fijne site met veel mogelijkheden

Makkelijk te bestellen en snel en netjes bezorgd. Prima site voor mijn zoon!

Freundlich, unkompliziert und kundenorientiert

Wunderbarer GeschäftspartnerGeschäftspartner. Wäre war wie beschrieben. Immer wieder gerne

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people