Kwaliteit gaat wat achteruit.
Ik heb eerder besteld bij Trans-Missie en kreeg toen een zeer goede service. Ook de producten waren van goede kwaliteit. Ik heb reeds hetzelfde product nogmaals gekocht alleen viel deze ten minste 1 maat groter uit al dan niet 2. Daarnaast was het product dat ik als eerste gekocht had van een veel steviger materiaal gemaakt. Ik had de keus om een normale of een extra stevige versie te kiezen. De eerste keer koos ik voor normaal dus daarom deed ik dat de tweede keer ook gezien die al vrij strak waren en de zaak goed konden wegwerken. Omdat het product veel te groot was en van een slapper materiaal was, heb ik het helaas retour moeten sturen. Tevens waren de retourkosten ook voor eigen rekening. Dat vind ik een matige service als het geleverde product niet hetzelfde is als wat je eerder ook bestelde en toen wel goed was.
Mijn advies: als je een goede tomatensoep hebt gemaakt, moet je deze niet gaan aanlengen met water want dan gaat de kwaliteit achteruit. Kortom, de materialen zijn veranderd en wat vroeger een normale stevigheid was, is nu dus niet meer hetzelfde. Jammer.
- Verbeter de stevigheid van de producten
- Wees eenduidig over de maten
- Als je materialen, stevigheid of maten verandert, vraag dan niet van de koper om zelf de retourkosten te betalen.
Aannemende dat Trans-Missie de feedback gebruikt en verwerkt, houd ik de aanbeveling wel op ja. De producten zijn gewoon goed maar je moet weten welke maat je past. Niet iedereen is in staat om richting Amsterdam te rijden om de juiste maat te proberen.