Harness

Ho acquistato dei binder e mi ero trovato benissimo ma l’harness NO! 39 euro per ricevere uno slip in tessuto sintetico semplicemente doppiato, poco elastico, senza tasca e con l’apertura a cinque centimetri dal monte di venere.... Impossibile usare qualsiasi protesi, fooorse (se avete il pene piccolo) va bene per un packer ma neanche quello nel mio caso. Raccomando alla grandissima binder e biancheria ma l’harness NO

Tevreden maar ik had meer verwacht

Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop en de levering was erg snel. Ik had alleen verwacht dat het mijn borst platter zou maken en dat was helaas niet zo. Er zit weinig verschil tussen de binder en mijn sport bh

super freundlich, alles hat gut geklappt

lieferung nach deutschland funktioniert problemlos, umtausch hat gut funktioniert und ohne probleme, netter support

Zeer tevreden, Goede kwaliteit, snelle levering.

Ik ben zeer blij dat deze winkel bestaat. Ik zou anders niet weten waar deze kledij te kopen.

Fijn dat we mochten langskomen om te passen

Een goede binder vinden is best lastig, maar omdat we zijn wezen passen is dat nu gelukt. De extra binder zou toegestuurd worden, die is er nog niet. Nog even afwachten dus..

wow, echt real

hat toll geklappt. mr. limpy in gross habt ihr aber nicht.

Gewoon goed, item is zoals beschreven in nette verpakking. En geweldig dat ik als trans man zo rustig online kan shoppen.

Supervriendelijk en supersnelle service

Werd vriendelijk geholpen en een snelle service

Mijn dochter voelt zich weer gelukkig!

Perfecte combinatie! Stof en ontwerp zorgen ervoor dat mijn dochter zich meer vrouw voelt en veilig voelde bij het omkleden in de meisjes kleedkamer. Zonder deze broekjes voelt zij zich ongelukkig. Heel erg bedankt!

Ich bestelle nie wieder anderswo.

Der Binder, den ich hier bestellt habe, ist tatsächlich bei weitem der bequemste, den ich je hatte. Das Material ist dünn und angenehm auf der Haut, man schwitzt nicht und eigentlich spürt man ihn gar nicht. Er fühlt sich auch überhaupt nicht eng an, obwohl er trotzdem effektiv ist. Würde ich jederzeit wieder kaufen.

super Qualität

Die Qualität ist prima und die Artikel waren wie beschrieben. Nur die Lieferzeit war etwas lang - was aber wahrscheinlich momentan bei den meisten Versandhändlern so sein wird.....

Goede service en uitstekende producten.

Prima, persoonlijk, kennis van zaken, advies op maat

Omdat ik niet goed wist wat ik het beste kon bestellen qua artikel, maatvoering en materiaal heb ik contact gezocht en mijn vragen voorgelegd. Ik werd vriendelijk snel, correct en met kennis van zaken geholpen. Advies op maat en inderdaad, de bestelde artikelen zijn zeer naar tevredenheid, waarvoor dank! Al meerdere malen bij Trans-Missie besteld en tot op heden zeer tevreden!

Super bequeme Binder

Wie oben beschrieben, sind die Binder super. Wurden schnell geliefert.

Relatively satisfied, limpy great, harness meh

The limpy itself gives me a wonderful feeling I am very happy about it!! The qualitiy is great! The harness is comfortable to wear, but what really bothers me is the ring size for the limpy medium. The ring is too big and the prosthesis falls out or fits uncomfortable with the slightest slipping. I will need to make my own harness/ring to prevent the prosthesis to slip out of my pants leg in the middle of nowhere..

Very nice products, life saving for my son

Good customer service

Schnelle Rückmeldung und Versand

Die Abwicklung von der Bestellung lief einwandfrei ab. Genauso die darauffolgende Rückmeldung und der Versand. Die Größentabelle ist auch sehr akkurat. Ich bin mir nur nicht ganz sicher wo vorne und hinten bei dem Binder ist.

Great quality, great fit, love it!

Great quality, great fit, love it!

Perfect it fits well, quality is good too

schneller Versand, tolle Qualität

Der Versand war super schnell und die Qualität ist super, tolles Preis-Leistungs-Verhältnis! Werde sicher wieder bestellen.

Very good

Alles bestens

Alles hat perfekt funktioniert, Ware war wie angeboten und in guter Qualität. Der Versand war schnell.

Nooit antwoord gehad op mijn mail

Na een retourzending heb ik een vraag gesteld, op 30 augustus. Nooit antwoord gekregen. Toch blijf ik ze aanbevelen, want de producten bevallen verder wel goed.

Het is geweldig hoe je op de hoogte gehouden word van je bestelling

hij vindt het goed

kado gedaan voor mijn vriend

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people