Goede binder voor niet te veel

Goede binder die niet al te duur was, helemaal top!

Good quality

Received the binder in ten or so days, I had bought it for a friend and they really liked it!

Schnelle und diskrete Lieferung

Ich habe das zweite Mal bei Trans Missie bestellt. Mit den Produkten bin ich super zufrieden. Die Lieferung erfolgt schnell und diskret.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Exactly what I was looking for

The suit is high-quality, comfortable to wear and fits perfectly. I’m more likely to want to go swimming now because I am not self-conscious about how I look.

Gewelding

Geweldige service. Top kwaliteit.

not hand-tailored

Paid extra for hand tailored version just got regular S.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

1 mit Sternchen

sehr angenehm, sehr gute Beratung, sehr freundliche Menschen

Fantastische producten

Het product werkt erg goed, alleen erg lange levertijd en veel producten zijn uitverkocht. Verder zitten de producten erg comfortabel.

Prima geholpen

Ik had een binder besteld voor mijn 12-jarige trans-zoon maar toen deze binnenkwam en hij hem had gepast, schrok ik van de mate waarin deze afknelde. Ik heb het artikel teruggestuurd en keurig mijn geld teruggekregen. Daarbij bood de leverancier ook aan dat we een keer kunnen langskomen om vergelijkbare, minder knellende artikelen te passen. Dat vond ik erg sympathiek en we zullen er zeker gebruik van maken

Sehr netter Kundenservice, schnelle Lieferung

Ich habe den Mr Limpy bestellt, dieser kam auch schnell an und ich habe auf meine Emails immer freundliche Antworten bekommen. Der einzige Grund, warum es nur 4 Sterne sind, ist das Mr Limpy einen recht großen und schweren Hoden hat, der das packen etwas erschwert. Ansonsten bin ich sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

No he recibido el pedido

Aunque se avisó que la entrega se retrasaría por la situación creada por el coronavirus, no tuve ninguna noticia sobre el estado del mismo después de semanas de espera. Finalmente recibí un correo pidiéndome confirmación de la dirección, que respondí. Y nunca he recibido el pedido ni una llamada para confirmar si estaría en casa para la entrega.

• ¿Nos recomendarías? No

Goede kwaliteit binders

Na een beetje miscommunicatie, 5 goede binders binnengekregen. Het was mij een tijdje niet duidelijk of er geruild kon worden, of geld terug. En waarom de levering zo lang duurde. Maar na een paar keer contact, werd dit vrij snel opgelost. Verder nooit problemen gehad. Prima!

Binder netjes ontvangen, het past goed en ik kan er gewoon in werken enz zonder problemen.

Goed. Het duurde alleen langer dan ik van jullie gewend was voordat ik het pakketje kreeg.

Alles was prima. Het duurde alleen 8 werkdagen voordat ik het pakketje had.

Gute Qualität

Qualität ist großartig und Benutzung ist einfach , aber etwas interessantere Designs und/oder interessantere Farben wären gut. Preis ist auch gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Binder fällt etwas größer aus als erwartet, ansonsten sehr bequem.

Sehr schneller Umtausch von s in xs, passt jetzt gut. Einziger negativer Punkt: Rücksendekosten des Umtauschs muss der Käfer zahlen (ist aber auch so angegeben) Da wir jetzt wissen welche Größe werden wir auf alle Fälle wieder bestellen. Eines ist mir beim herausfinden der passenden Größe leider immer noch nicht klar: von wo bis wo wird die Schulterbreite gemessen? Bitte genauer beschreiben!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heb bij transmissie besteld en er na toe geweest om binder te ruilen. Bij transmissie zijn ze kort maar krachtig in hun klantenservice. Niet heel speciaal maar wel goed. Voldoet aan de verwachtingen. Persoonlijk contact kunnen krijgen via mail. Erg fijn. Ze konden door de bedrijven door met hun eerlijk gezegt niet ruime openingstijden toch nog een afspraak voor mij er tussen door doen. Daar echt blij mee en ik kon ruilen voor de juiste binder. Binder van goede kwaliteit en mooi. Wel prijzig maar dat is enigsinds begrijpelijk door dat ze handgemaakt zijn. Al is dat wel jammer natuurlijk. Bezorgen is in vergelijking met bekende NL webshops wel ietjes langer dan verwacht. Maar niet overdreven lang wss ook door cornona. Voor de rest is Trans-missie flexibel en ben blij met het Nederlandse bedrijf. Had graag wel ietjes meer advies willen hebben en opties in het uitproberen. Het is natuurlijk niet "zomaar" een bedrijf. Omdat het over transitie gaat. Maar ik moet zeggen dat ik het mee geef als tip en niet perse als min punt omdat ze dat niet hoeven doen. En al wel het één en ander voor mij hebben weten te doen. Zoals ik al zei ze zijn kort maar krachtig. Ik ben (ruim) tevreden. Dus ik raad het aan. BEDANKT dat jullie mij minder naar weten te laten voelen in mij lichaam.

TOP SERVICE!

Na een eerste proefbestelling hebben we meer spulletjes besteld. Omdat we op ons vakantieadres in Nederland waren en we bang waren dat de spulletjes te laat zouden komen i.v.m. de Corona-levertijden, mochten we een spoedbestelling plaatsen... die 2 (!!!) dagen later netjes bij ons op vakantie bezorgd werd! Super blij met het ondergoed én met de service! Heel erg bedankt!

Vriendelijk

vriendelijke webwinkel, verzending is aan de trage kant zodat je wel ruim een week moet rekenen voordat je de producten in huis hebt.

Great service, fast delivery!

Very happy with the products I got from here. Will buy again! The binders I have tried (band and halfway model) are good for smaller chested people who don't want something too tight, but enough to look flat in most shirts/hoodies. Emisil STP was also excellent quality as expected.

Soms onduidelijke maten. De maten voor het ene kledingstuk vallen soms anders voor andere. Heel tevreden over de behaalde 'effecten' en de kwaliteit.

Überwiegend Prositiv

Die ersten Binde waren gut (lange) Die kurzen Dance nicht mehr so

Zeer slecht

De binders paste niet in de maat die ik normaal heb en toen ik ze had omgewisseld met een grotere maat pastte het ook niet, de hemd binders zijn veel te strak, niet gemaakt voor mensen met heupen en forceren je lichaam in een vrouwelijke vorm, terwijl day het laatste is wat een transgender man zou willen. Ook met retouren is het een hoop gedoe voor als je iets voor de 2e keer wilt retouren. Zeker niet om aan te raden.

Erg mooi en degelijk ondergoed

Prachtig en goed gemaakt ondergoed. En het zit zoals je het verwacht. Mijn dochter is er i.i.g. ontzettend blij mee. Door de Corona-crisis duurde het wel wat langer, omdat de stof niet meer voorradig was en zij natuurlijk ook afhankelijk zijn van hun leveranciers, dus dat was even minder leuk, maar absoluut begrijpelijk. En de klantenservice is ook heel erg vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan nu de rest bestellen!

Maakt mij elke dag opnieuw gelukkig

Ik heb het - binder band ( extra stevig ) -besteld. Binder heeft een heel goeie kwaliteit en is zelf naar 7uren nog aangenaam om te dragen. Hij doet wat ik van hem verwacht had en ik voel mij elkes keer als ik hem aandoe direkt veel beter. Ik zou de shop aan mijn vrienden aanbevelen, als zij opzoek naar gooie binders zouden zijn.

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people