Arrived on time, binder quality has gotten even better!

The order arrived perfectly on time and was exactly what i wanted. I had not ordered a binder by Danaë for years so I was pleasantly surprised by the fact that the quality has improved so much. Fit is snug and exactly as it should be. I will definitely be changing back to them from now on, as they fit my body type perfectly!

Ik heb het gepast het zit super goed heb het alleen nog niet kunnen gebruiken

Bestellung und lieferung Top

Überraschung besser als erwartet!

Bin total zufrieden, auch wenn der Versand leider sehr lange gedauert hat. Aber gut. Die Binder sind toll und ich freue mich v.a. dass ich, ohne zu wissen, was ich dann tatsächlich bekomme, den Budget Binder schwarz mit Rainbow genommen habe. Für alle zur Info: Lediglich das Garn ist neonpink/grün/blau - finde ich super - gefällt mir echt total gut! An sich würde ich es gut finden, wenn die verschiedenen Farboptionen online alle abgebildet werden bzw. näher beschrieben werde, denn das mit dem bunten garn geht nirgendwo hervor - denn das würde die Auswahl sehr vereinfachen - bzw. muss mensch* dann nicht auf gut Glück bestellen - aber ja - dieses mal ist es ja sehr gut augegangen :)

fijne site

zeer goede site bestelling snel en netjes binnen goed verpakt

Op tijd geleverd, goede kwaliteit producten

Zelfs met Corona goede service, hoge kwaliteit producten. Zeker aan te raden!

Sehr gut

Sehr gut

Très satisfait de la qualité des binders achetés

La commande est arrivée très rapidement. Les binders sont confortables et bindent bien. J'ai acheté un short binder et un sport binder. Le short est parfait et le sport binder binde un peu moins mais permet vraiment de faire du sport sans être oppressé. Merci !

Best oke. Prijs kwaliteit verhouding vind ik minder.

Ik vind het jammer dat de prijzen in verhouding met de kwaliteit niet kloppen. Ik moet regelmatig een nieuwe binder halen omdat de rits kapot is of omdat er een scheur in zit. Ook vind ik dat het niet goed bind. Daarentegen vind ik wel dat jullie goede service verlenen. Met vragen en andere dingen kan ik zeker bij jullie te recht. Gr Imre

Veryy good

Excellent products for your transgender needs.

Confortable

Le short qui rentre facilement dans mes maigres jambes

Fast shipping, great quality

My two binders arrived on time and both are from nice sturdy and breathable material. I will definitely recommend your shop.

Prima contact

Bestelling

De producten zijn heel fijn en zitten goed.

De onderbroeken en topjes die ik bij Danae heb gekocht zitten super fijn en zijn van goede kwaliteit. Ook is het contact via de mail met Danae heel fijn.

Tel. Beratung, Online-Bestellung, Lieferung hat alles super geklappt

Gut tel. erreichbar, gute und freundliche Beratung, gute Homepage, einfache Bestellung, zeitnahe Lieferung. Qualität des Produkts wie beschrieben wirklich gut.

Ik werd goed geholpen en alles was goede kwaliteit en niet te duur

Parfait

La taille me convient parfaitement et agis comme je le voulais. Livraison assez rapide :) je recommande!

Sehr zufrieden

Schöne Verarbeitung und hochwertiges Material. Schnelle Lieferung

Sehr diskret und hilfsbereit

Als ich ein Problem hatte, schrieb ich eine E-mail und bekam sehr schnell eine Antwort, mir wurde geholfen und das Paket sagte nichts über seinen Inhalt aus. :-)

Sehr zufrieden...

Guter und schneller Kontakt. Schneller Versand, sowie zufrieden mit dem Produkt. Vielen Dank

Snel en efficiënt

Veel informatie en snelle handelingen

Alleen er moet ook maten komen voor de grotere transgenders onder ons.

Ik heb een binder besteld en deze binder past als gegoten. Super kwaliteit, zit lekker, maakt een mooie vorm en ik ben er zo blij mee. Ondanks corona duurde het niet heel lang voor dat ik hem ontving, volgens mij iets meer dan een week. Heel blij! Ik bestel binnenkort nog eentje. Bedankt!

heel goed

er zijn geen anderen die dit producten hebben.Deze zijn fijn en heel coulant als er iets mis loopt en door mijn fout.Dat vind ik heel cool hoe ze het oplossen. 5ster verdient

Realistisch, Preisleistungsverhältnis top

Ich hätte es besser gefunden wenn die größen genauer beschrieben wären. Medium ist erwas großer als erwartet. Ansonsten sehr realistisch, „Konsistenz“ und Adern, „Sackfalten“. Als Packer für Jungs mit nicht allzu großem Budget absolut fair! Gute Lieferzeit!

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people