Goed advies.

Goed advies op maat, relatief snelle levering, altijd vriendelijk.

Prima service, snelle levering.

Prima service en snelle levering! Als ik vragen heb, snel antwoord. Erg tevreden.

Perfekt :)

Bestelle jetzt schon des 3. mal bei euch :) Ware war immer perfekt und saß immer optimal! Auch durch die Funktion mit *Extra stark* Alles in allem ein guter Shop bestelle demnächst noch viel mehr. :)

goede en stevige binder, maar rekt wel uit na een tijdje

heel goede service

Eindelijk is mij chest plat!

Het is ff wennen, maar het zit als een tweede huid. Het is wel lastig diep ademhalen. Van mij had het hemdje iets langer mogen zijn, zodat ik het in mijn broek kon stoppen. Voor de rest is het super!

Perfect product

Het product kwam snel aan en was van goede kwaliteit.

Größe stimmt nicht

Viel zu klein

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede service en producten

Fijn dat het bestaat! Goede producten en snelle levering

Mijn ervaring is bijzonder positief!

Levering verloopt snel, materiaal is goed.

Super snel, goeie kwalitiet

Het pakketje was binnen 2 dagen binnen, en de binder zit erg lekker. Zacht materiaal. Aanrader

Slechte maten

De maar die ik moest hebben was te groot en de maat daaronder ook

Super Produkte für ein Guten Zweck

Zwar war meine erste Bestellung ein Flop, weil ich die Falsche Größe Bestellt habe aber ich wollte es nicht zurück schicken, weil ich die Seite unterstützen möchte und habe mir das Selbe Produkt neu in einer Größeren Größe gekauft und bin echt stolz da eingekauft zu haben vor allem helfen sie damit Mädchen wie mir und Jungs ihre Transition durch zu stehen :) Vielen dank für die Produkte :) MFG Mira

Pas reçu mon colis

Pas reçu mon colis depuis bientôt 1semaine et demie

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede service, kwaliteitsvol product.

Vlotte levering, erg tevreden van het product.

Fast fast fast Delivery!

Wanted to share my surprise when I realized my purchase had arrived. Never had I experienced such a quick service. And I’ve ordered things online from stores that are located in the city I live! My package from Trans-Missie arrived much quicker than any of those items I bought online in the past. Thank you so much! Have yet to try the product though. Hopefully, there’s a way for me to review it later. I’m sure, by what I’ve read from others, it’s a wonderful product. *fingers crossed* All in all, 5 stars!

Uitstekende service

Artikel te klein besteld, geretourneerd en per ommegaande juiste maat terug gekregen. Goede kwaliteit product.

Zeer tevreden over de aankoop.

Mooi materiaal. Snelle levering.

guter Service, gute Ware

Wegen Schwierigkeiten in der Zustellung habe ich mich an Trans-Missie gewandt. Dort war man sehr freundlich und bemüht zu helfen. Hat auch alles gut geklappt. Ware fällt durch angenehmen Tragekomfort auf. Größe S bestellt und man hat sogar noch Luft zum atmen. ;o)

Super mais manque d’affaire

J’ai commandée un slip chez vous et j’en suis très satisfaite d’en plus je trouve que le temps d’envois et génial/correct Mais je trouve les pris son trop cher d’en plus les frais de douane et ect. Qu’il y a cela augmente bien les prix fort se qui est dommage je trouve pour des vêtements aussi utile pour les trans Après je trouve il manque de produit plus de chose aussi et aussi les stocks manque beaucoup sur des produits Et le site devrais être mieux fait, pouvoir noté et mettre des commentaires ————— Aussi je pense que sa serais bien il y es plus d’explication tuto plus de chose pour aider les personnes trans ^^ Voilà mon avis ^^

Prima, goede ervaringen!

Al aantal malen producten besteld. Tot nu toe altijd keurig geleverd. Zou fijn zijn als levering soms wat sneller verloopt maar dit ligt niet altijd binnen de regelcapaciteit van Trans-Missie.

snelle levering, product precies naar wens

bij de bestelling gevraagd of het product ook in een andere keur geleverd kon worden. de gewenste kleur werd direct geleverd.

Sehr zufrieden

Der Stoff ist angenehm und eignet sich wirklich zum täglichen tragen

had niet beter gekund

ik had wat verwarring met mijn maat aangezien ik redelijk brede schouders heb een een smalle talje, en kreeg vrijwel direct reactie via de mail met aanbevelingen welke maat ik moest hebben en andwoord op mijn verdere vragen. de binders kwamen snel, paste goed en waren mooi afgewerkt. een dingetje wat mij wel opviel was dat de ''beige'' kleur redelijk roze was, maar dit was geen probleem voor mij.

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people