Fantastische service en een unieke collectie die ik tot noch toe nergens anders zo uitgebreid heb ge

Nadat ik een product besteld heb uit de nog wel huidige collectie, viel mij op dat er is nagedacht over ieder persoon op zich. Iedereen is anders maar toch ervaar ik dit product als gemaakt voor mij. Ik voel mij weer als mezelf.

Snel levring en goede Kwaliteit

Ben heel tevreden over de producten die ik al besteld hebt en ze leveren snel en de Kwaliteit is top

Snelle levering en goed advies

Snelle levering, geen problemen met terugsturen en goed advies over andere maat. Prima!

Goede producten, snelle levering!

Goede producten, snelle levering!

Quick and friction-free.

Nice homepage. Prompt answers when mailing about transports. Tracking information provided and shipment sent within promised lead time. Haven't received goods yet.

Goede service en mooi product

Vriendelijk personeel

Ben tevreden

Positief

Positief

Es gibt guten Service und schnelle Lieferung.

Die Webseite ist sehr strukturiert, der Service ist schnell, allerdings sind die Nähte relativ schnell teilweise auf gegangen, was allerdings die Funktionalität nicht beeinträchtigte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle bezorging maar werkt niet.

De bezorging was relatief snel, maar de binder werkt simpelweg niet. Een kleinere maat misschien, maar ik heb de bestelde maat ook bij bijvoorbeeld gc2b (welke goed werkt, maar van te ver komt). Grote kans dat ik een packer of kleinere binder koop.

Totally FUBU!!! (For Us By Us)

Found it on a Google Search and was surprised to find a local shop that produces wonderful clothing for our community! I'm always skeptical of online shopping, especially with sizing but I decided to give it a chance. Ordered a slip to try it out, arrived super fast in great condition and was happy as soon as I tried it on. Give it a whole day's usage and was very satisfied (even got compliments) ... so satisfied the next day I ordered a few more! Thank you!!!! xxx -Tori Anneke

Pluspunten

goede producten, overzichtelijke website, klantvriendelijk, ook bij telefonisch contact wordt je op een prettige manier geholpen en wordt er met je meegedacht.

Communiceren met de leveranciers over producten die niet helemaal aan de wens voldoen. Voorbeeld: de mr. limpy. Erg goed product, maar het scrotum is bij de kleinere modellen te klein (in vergelijking tot een echte penis). De mr. limpy medium heeft bijvoorbeeld een mooie lengte, maar door het te kleine scrotum heb je toch (te) weinig broekvulling. Neem je een maat groter, de large, dan heb gelijk een érg bovengemiddeld lange en nogal dikke penis, die ook niet goed in het ondergoed past van iemand met onderbroekmaat small/medium. Al met al minder draagcomfort. Het scrotum daarentegen is juist realistisch van formaat. Je zou dus de 'medium' penislengte moeten hebben met een 'large' scrotum. Ik begreep van een medewerker dat dit nadeel van de mr. limpy bekend is, maar er wordt niets aan gedaan. Kan er niet met de producent van dit product gecommuniceerd worden? Want verder is de mr limpy een erg goed product. Van alle packers heeft ie het beste draagcomfort, andere packers zijn veel te hard.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bij problemen wordt het snel opgepakt en opgelost.

geen feedback over geplaatste order in het systeem. Levertijd was 1 week door een communicatie fout intern van het bedrijf.

Pluspunten

Het product werd veel eerder geleverd dan op de site stond. Echt super.

Pluspunten

Goede service, fijne producten

Soms wat duur, en de afwerking laar soms letterlijk wat steekjes vallen.

Pluspunten

Snelle levering, goede hulp bij vragen, geen verzendkosten.

Pluspunten

Goede producten, vriendelijk personeel, klantvriendelijk en discreet.

Pluspunten

Snelle communicatie! Degelijke eerlijke producten!

Pluspunten

ben echt super te vrede.

niks op aan te merke

Pluspunten

Snel binnen gekomen hoefde niet lang te wachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

*Snelle levering *fijn draagcomfort

*Duur *Was snel kapot (wel zelf kunnen maken), en gezien de prijs moet dit eigenlijk niet kunnen...

Pluspunten

Gewoon de beste, als het gaat om corrigerende kleding voor transgenders!

Pluspunten

- goed contact - persoonlijk - houd informatie/pakketje “incognito” waardoor je privacy hebt met wat je koopt - goede en unieke producten

Pluspunten

Het product wordt echt heel snel geleverd en het is fijn dat het via de brievenbus gaat.

Sommige randjes aan de binnenkant zijn iets minder netjes afgewerkt, maar niet zodanig dat het een probleem veroorzaakt.

Pluspunten

goede uitleg bij vragen. Goede service. Eerst een matenlijst thuis gekregen. Echt goed geholpen.

Ik had contact gehad en de binder zou evt bij de schouderbanden worden ingenomen. Dat kon ik nergens in de papieren terug vinden toen de binder er was.

Visseringweg 3

1112AS Diemen

Over UNTAG

Shaping under- and swimwear for gendercreative people