Filters

6

Rücksendung zu teuer

Ich finde es nicht gut, dass man die Kosten für die Rücksendung selbst bezahlen muss, da man von Deutschland aus 9 Euro dafür zahlen muss. Zweitens konnte ich auf meinem Profil nach dem letzten Umtausch keine Rücksendung beantragen, da das Ersatzteil nicht in der Liste stand.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
10

Wonderful!

Thank you so much for making a swimsuit that helps my trans daughter feel comfortable and pretty!

  • Would you recommend us? Yes
5

Product goed, communicatie niet

Twee maten besteld, één paste niet, terugsturen kan niet omdat het niet meer gecealed is. Onhandig en duur, want je hebt niets aan een maat te groot en dat weet je pas na het passen.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hallo, bedankt voor je review! Producten als binders en andere kledingstukken mogen gewoon geretourneerd of geruild worden, ook als ze uit de verpakking zijn gehaald. Voor meer informatie over terugsturen of ruilen, neem dan alsjeblieft contact op via transmissieklantenservice@gmail.com. - Team Transmissie

10

Top

Heel blij kind, uitstekende kwaliteit. 1 advies, ons kind trekt zelf zijn hemd aan, maar zou fijn zijn als er toch voor het kind duidelijk te zien is wat voor en achter moet. Eenvoudig op te lossen met een piepklein label. Ik hen er zelf nu een kleine stip in gezet met een watervaste stift

  • Aanbevelen? Ja
10

Fijn zwembroekje waar ik me zekerder in voel.

De website is duidelijk en fijn in gebruik en de verzending was snel.

  • Aanbevelen? Ja
10

The best site for transpeople

Goeie website en veel keuze in benodigdheden. Snelle levering .......blij met jullie.

  • Aanbevelen? Ja
10

super

Super produkt, tolle Qualität, passt perfekt Einfach zum anziehen, bequem Unkompliziert bestellt Super schnell geliefert

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Onverwacht succes

Een tijdje geleden heb ik bij deze winkel een sporttop, zwemkleding en protheses gekocht. De sporttop zit geweldig. En het enige probleem dat ik ervaar is dat ik het niet meer uit wil doen. Zwemkleding heb ik laatst uitgeprobeerd met vrieden. En voor het eerste heb ik me prettig gevoeld tijdens het zwemmen. Beide zeker de investering waard. De hulp bij het kopen was ook prettig.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goede binders, uiteindelijk goed geholpen

Eigenlijk wilden we langskomen om te passen. Ik had nl. al eerder een binder voor mijn transgender zoon besteld, maar ik vond deze veel te strak en daarom onverantwoord. Transmissie nodigde me toen uit een keer te komen passen, maar toen we de afspraak (na een jaar) wilden maken, bleek het niet (meer?) te kunnen. Dat was balen. Een dame bood toen aan om online te helpen en dit is gelukt. Het resulteerde in een bestelling van twee goede binders. Bovendien heb ik nu geen reiskosten hoeven maken.

  • Aanbevelen? Ja
6

Prima

Een van de weinige winkels die binders verkopen. Verzending en bezorging zijn prima verlopen. Jammer dat de binders zo duur zijn en steeds duurder worden. Ook rekken ze erg snel uit (draag die van extra stevig materiaal).De nieuwe binders (nieuw materiaalsoort) zijn prima. Echter is het onduidelijk wat de voor en achterkant is. Vind het jammer dat niet alle kleuren beschikbaar zijn. Is op zich niet erg, maar wel jammer omdat je (ik) verwacht dat ze wle op voorraad zijn. De binders zonder extra stevig materiaal binden niet goed. Ook zijn ze na een aantal keer wassen erg slap en uitgelubberd. De sport binders zijn prima (mits het de extra stevige zijn). Heb wel eens een budget versie geprobeerd. Maar deze binden niet goed genoeg aan de zijkanten. Prijs 2/5 Kwaliteit (stevige) 4/5

  • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat ik zocht!

Ik heb mijn producten snel ontvangen, ze zitten goed en ik kan nu prettiger over straat!

  • Aanbevelen? Ja
6

Es gefällt mir sehr gut

Sehr gut

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Ware und Versand top

Ware ist top und Versand war schnell

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Good Products and nice costumer service!

I had trouble finding any shops that sell and deliver packers to my country without charging a lot for delivery fees and having to pay the import tariff as well. So I was happy to find a shop from another EU country. The first time they were unable to deliver the package to me. I guess there where problems with my address :/ I contacted them through email to ask if they can resend it. Their costumer support was really nice and they confirmed my address and sent it again. It arrived pretty quickly and I just got it today. The products are as promised and I am looking forward to wear them.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
6

Moeilijk binder aan doen

Ik krijg die binder maar niet aan...en de 1e keer dat het lukte...kreeg ik hem niet zelfstandig uit...kunt u tips geven? Gr, Lisa

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Lisa, bedankt voor je review en wat vervelend dat het niet lukt om de binder aan te krijgen! Zou je contact met ons op willen nemen via transmissieklantenservice@gmail.com? Dan kunnen we je verder helpen! - Team Transmissie

10

Schnelle Lieferung, super Qualität.

Schnelle Lieferung und super Qualität.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Mijn binder zit perfect en ik ben helemaal blij!

Ik had al snel mijn binder binnen en had hem gelijk aangedaan, en hoewel je altijd wel iets van een bobbel ziet is mijn borstkast een stuk platter! Ik ben helemaal blij

  • Aanbevelen? Ja
10

Super

Goede hulp bij maten vinden. Snelle reactie. Pakket op tijd geleverd!

  • Aanbevelen? Ja
8

Très bon produit et taille respectée, seul bémol un peu cher :/

Très bon produit et taille respectée, seul bémol un peu cher :/

  • Nous recommanderiez-vous? Oui
5

Traag en weinig informatief

Het is dat ik geen andere leverancier ken maar anders.... Uiteindelijk de bestelling wel ontvangen en de inhoud voldeed aan de beschrijvingen en was verder prima maar man man wat moet je er aan trekken wil je geïnformeerd worden over de voortgang van je bestelling. Als ik me niet vergis duurde het 3 weken, 2 mails en dito telefoontjes voordat een en ander bezorgd werd.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hallo Sil, bedankt voor je review en wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad! Wij doen ons best om alle mails zo snel mogelijk te beantwoorden, dus het spijt ons dat dit bij jou niet het geval was! - Team Transmissie

8

Beste binders uit Nederland

Twee tops uit de collectie gymbinders besteld. De stof is comfortabel genoeg voor dagelijks gebruik en zijn redelijk goed aan te trekken. Zien er degelijk en netjes afgewerkt uit. Prima basistops, benieuwd naar de andere modellen want verschillen lijken minimaal.

  • Aanbevelen? Ja
4

Its been like 3 weeks since I ordered

I’d love to be able to talk about the product but I havent gotten it yet

  • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Hi Riley, thanks for your review! We're sorry to hear you still haven't received the product, and would like to ask you to send us an email at transmissieklantenservice@gmail.com so we can check if something has gone wrong with your order! - Team Transmissie

10

not bad at all!!

Would def recommend you to take maybe 1 to 2 sizes up but the result is impressive!!!!

  • Nous recommanderiez-vous? Oui
10

Professional

Smooth proces from order to delivery

  • Would you recommend us? Yes
4

Decent product but poor response on returns

I ordered a set: bikini bottom, skirt and bikini top. Unfortunately the top did not fit. I tried twice to ask about doing an exchange but received no response at all. This poor customer service has led me to decide that I can no longer be a customer and that if I were asked by someone if they should use this vendor for a product I would have to warn them that if they were not 1000% sure about the EXACT size then they should find someplace else to shop (yes, I know math and I know that it is totally impossible to be over 100% anything)

  • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Hi Kathryn, thankyou for your review and I'm sorry to hear you weren't satisfied with our service! We don't see any emails from you, so perhaps somethings has gone wrong in sending the emails. Please contact us again over at transmissieklantenservice@gmail.com, or to send us a message on Facebook or Instagram, so we can help you figure out an exchange! Again, we are sorry you've had this experience and hope you'll reach out to us so we can resolve this. - Team Transmissie

Over Trans-Missie

Shaping under- and swimwear for gendercreative people

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd