Laden reviews...
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral een duidelijke en gebruiksvriendelijke site, waardoor boeken eenvoudig verloopt. Gasten waarderen snelle reacties en vriendelijke verhuurders. Veel rapporten noemen ruime en goed uitgeruste accommodaties met waar voor je geld. Over het geheel genomen wordt Diskoffer gezien als een betrouwbare partner om accommodaties te plannen.
Verder was het leuk huisje. We hebben fijner dagen gehad. Twee min punten. Wij hebben zelf maandag middag met ze drieën huisje schoon gemaakt. En achter kon je gewoon niet zitten. (Smerig) wij vinden vervelend om te zeggen. Wij hebben wel zo ervaren. Groetjes Gérard en Marina Mulder
Uw oordeel over Sfeervol Authentiek Zeeuws dijkhuisje (nabij het strand!)
Beschrijf uw ervaring met Sfeervol Authentiek Zeeuws dijkhuisje (nabij het strand!)
Leuk
Zou u Sfeervol Authentiek Zeeuws dijkhuisje (nabij het strand!) aanbevelen?
20 June 2026
Gerard
Woudenberg
Goede duidelijke website. Wij hadden een wijziging in datums, heel fijn meegewerkt om het goed te laten verlopen. Bevestiging en betaling goed verlopen.
Uw oordeel over Gastenverblijf met eigen ingang in Dordrecht
Beschrijf uw ervaring met Gastenverblijf met eigen ingang in Dordrecht
Vriendelijke gastvrouw, zeer behulpzaam. Keurig schoon appartement. Fijne wc je kunt er zelfs met de rollator in. De douche ook prima, zelfs nog verzorgingsartikelen. Heerlijk bed fijn met omhoog/omlaag systeem. Hele mooie tuin. Zeer flexiebel in aankomst en vertrektijden. Niets te kort gekomen. Hartelijk dank!
Zou u Gastenverblijf met eigen ingang in Dordrecht aanbevelen?
20 May 2026
J.A.
Oosterland
Fijn om bij Diskoffer een particulier vakantieverblijf te zoeken. Vaak van mede- christenen.
Uw oordeel over 2 persoons vakantiehuis in Stroe
Beschrijf uw ervaring met 2 persoons vakantiehuis in Stroe
Een gezellig en schoon huisje op een prachtige plek. En bij kille dagen is het snel warm door de gaskachel Een prima bed en ook een gezellig zitje buiten. Ervaar het zelf!!
Zou u 2 persoons vakantiehuis in Stroe aanbevelen?
1 May 2026
D.J.
Kapelle
De reservering verliep vlot en probleemloos.
Uw oordeel over 2 persoons vakantiehuis in het Limburgse Heuvelland
Beschrijf uw ervaring met 2 persoons vakantiehuis in het Limburgse Heuvelland
Compleet, gezellig, prachtig gelegen, twee van de vier wandelingen die we maakten, konden we doen vanuit het huisje, hartelijk verwelkomd
Zou u 2 persoons vakantiehuis in het Limburgse Heuvelland aanbevelen?
6 April 2026
A.C.
Putten
De B&B stond als beschikbaar en hebben we geboekt. Helaas kregen we na een paar keer vragen antwoord dat de B&B al vol was. Reden; de B&B wordt via meerdere platforms aangeboden en de informatie op Diskoffer was door de verhuurder niet actueel gehouden.
Uw oordeel over De Bongerd Overberg
Beschrijf uw ervaring met De Bongerd Overberg
N.v.t.
Zou u De Bongerd Overberg aanbevelen?
Beveelt niet aan
26 March 2026
Gerrit
IJsselmuiden
Blijkbaar is het zo dat je dit huisje niet kan boeken als het beschikbaar staat
Uw oordeel over De Bongerd Overberg
Beschrijf uw ervaring met De Bongerd Overberg
N.v.t.
Zou u De Bongerd Overberg aanbevelen?
Nee
Beveelt niet aan
26 March 2026
Henk
Ijsselmuiden
Wij hebben genoten van het sfeervolle huisje en de mooie omgeving.
Uw oordeel over Zonnige plek op de Veluwe
Beschrijf uw ervaring met Zonnige plek op de Veluwe
goed bevallen
Zou u Zonnige plek op de Veluwe aanbevelen?
4 November 2025
Tine
Alkmaar
We hebben met mijn broers en zussen en partners genoten van 't Zwaluwnest. ( Ruim, schoon voldoende servies en pannen, goede bedden) Heel jammer dat ze van Diskoffer weggaan, maar wel begrijpelijk.
Uw oordeel over Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen
Beschrijf uw ervaring met Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen
Zie boven
Zou u Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen aanbevelen?
3 November 2025
Annet
Alkmaar
Duidelijke communicatie. Snelle reactie op mails.
Uw oordeel over Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen
Ontzettend fijne locatie
Zou u Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen aanbevelen?
29 October 2025
Elske
Kampen
Nette, mooie, sfeervolle en zeer complete woning met prachtige tuin. Rustige omgeving. Verhuurders zijn erg gastvrij en laagdrempelig te bereiken bij vragen. Heerlijke vakantie gehad in een prachtige woning met alle gemakken voorzien. Voor kinderen ideaal met het speelgoed zowel binnen als buiten waar ze mee mogen spelen. In de omgeving zijn leuke dingen te doen, die met de auto goed te bereiken zijn. Echt een aanrader!
Uw oordeel over Ruime 2-1-kap woning in Zeeland
Beschrijf uw ervaring met Ruime 2-1-kap woning in Zeeland
Prachtige en zeer complete vakantiewoning
Zou u Ruime 2-1-kap woning in Zeeland aanbevelen?
6 October 2025
Fam Hordijk
Apeldoorn
Alles was goed....
Uw oordeel over Stacaravan Carline met eigen grasveldje in Westkapelle (6-persoons)
Beschrijf uw ervaring met Stacaravan Carline met eigen grasveldje in Westkapelle (6-persoons)
Heerlijk en lekker rustig
Zou u Stacaravan Carline met eigen grasveldje in Westkapelle (6-persoons) aanbevelen?
3 October 2025
Gerard
Woudenberg
Wat een fijn huis! Ruim opgezet, netjes en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Verhuurders zijn vriendelijk en goed te bereiken.
Uw oordeel over Halfvrijstaand woonhuis met schitterend panorama
Beschrijf uw ervaring met Halfvrijstaand woonhuis met schitterend panorama
Heel prettig
Zou u Halfvrijstaand woonhuis met schitterend panorama aanbevelen?
12 September 2025
Caroline
Hardinxveld-Giessendam
Een fijne week vakantie gehad in een comfortabel huisje.
Uw oordeel over Zonnige plek op de Veluwe
Beschrijf uw ervaring met Zonnige plek op de Veluwe
N.v.t.
Zou u Zonnige plek op de Veluwe aanbevelen?
5 September 2025
Henk
Hendrik-ido-ambacht
Mijn eerste boeking bij diskoffer ,was fijn Meerdere keuze s waarbij ik fijn geholpen werd om welke boeking nog beschikbaar was in onze periode en gewenste omgeving. Wel opletten met de tweede betaling ,aangezien ik geen melding ontvangen had voor herinnering laaste betaling. Dat zou er zomaar tussen door geglipt zijn ..
Uw oordeel over 2 persoons vakantiehuis in Stroe
Beschrijf uw ervaring met 2 persoons vakantiehuis in Stroe
Fijn huisje ,alles was aanwezig, en zo fijn om zo de natuur in te fietsen, prachtige omgeving
Zou u 2 persoons vakantiehuis in Stroe aanbevelen?
30 August 2025
J
werkendam
Ruim huis met alle benodigdheden aanwezig. Leuke briefjes met een kleinigheidje voor de kinderen! Makkelijk contact voor vragen of opmerkingen! In de omgeving is genoeg te doen op rij/fietsafstand. Heerlijke vakantie gehad.
Uw oordeel over Vrijstaande luxe woning in Sommelsdijk zomer 2025 beschikbaar
Beschrijf uw ervaring met Vrijstaande luxe woning in Sommelsdijk zomer 2025 beschikbaar
Hele fijne vakantie gehad!
Zou u Vrijstaande luxe woning in Sommelsdijk zomer 2025 beschikbaar aanbevelen?
26 August 2025
Ingrid
Nunspeet
Een hele fijne plek om te wezen, waar je je gelijk thuis voelt. Het chalet is erg compleet en heel gezellig ingericht. Lekker licht en ruim. Het was prima schoon en goede indeling. Ook het terras is heerlijk ruim en fijn om te zitten, zowel schaduw- als zonplekjes. Ook voor de hond heel prima plek om te wezen. Heel fijn contact met de verhuurders. Wij hebben heerlijke dagen gehad.
Uw oordeel over Een knus en luxe chalet om te onthaasten in de natuur
Beschrijf uw ervaring met Een knus en luxe chalet om te onthaasten in de natuur
Fijn contact met de verhuurders. Verdere info zie bovenstaande review
Zou u Een knus en luxe chalet om te onthaasten in de natuur aanbevelen?
23 August 2025
Gert en Aline
Elspeet
Vandaag terug gekomen vanuit dit heerlijke vakantiehuis. Wat hebben wij genoten, hier. Aardige verhuurder, en bij een vraag,kregen we meteen een reactie. Heerlijke tuin en een fijn groot huis. Echt een aanrader. Zeker voor grote gezinnen. Bedankt familie Soetendaal.
Uw oordeel over Groot vrijstaand woonhuis
Beschrijf uw ervaring met Groot vrijstaand woonhuis
Heerlijk huis met veel buitenruimte.
Zou u Groot vrijstaand woonhuis aanbevelen?
22 August 2025
Willem van der Meij
Katwijk
Al 2x fijn gebruikt gemaakt van Diskoffer!
Uw oordeel over Kindvriendelijke vrijstaande woning in Ermelo, aan de rand van het centrum
Beschrijf uw ervaring met Kindvriendelijke vrijstaande woning in Ermelo, aan de rand van het centrum
Een prettig huis, van alle gemakken voorzien! Aantrekkelijk voor kinderen door de grote tuin en het vele speelgoed. Het huis staat in een rustige straat en een mooie omgeving waar van alles te doen is. We hebben een heerlijke week gehad!
Zou u Kindvriendelijke vrijstaande woning in Ermelo, aan de rand van het centrum aanbevelen?
21 August 2025
Nienke
Ochten
Snel te boeken en goede info.
Uw oordeel over Gezellige tussenwoning in vissersdorp Bruinisse
Beschrijf uw ervaring met Gezellige tussenwoning in vissersdorp Bruinisse
Gezellige woning, van alle gemakken voorzien. Het is een goede uitvalsbasis om dingen te ondernemen. Voor de kinderen genoeg te doen in en om het huis. We hebben ook genoten van het gratis zwembad een paar straten verderop. We hebben een fijne week gehad!
Zou u Gezellige tussenwoning in vissersdorp Bruinisse aanbevelen?
16 August 2025
Ortheo
Nunspeet
Overzichtelijke website
Uw oordeel over Prachtig nieuw 6 persoons huis op de Veluwe met zwembad.
Beschrijf uw ervaring met Prachtig nieuw 6 persoons huis op de Veluwe met zwembad.
Ruime woning zowel binnen als buiten. Genoeg te doen in de omgeving. Fantastische vakantie gehad
Zou u Prachtig nieuw 6 persoons huis op de Veluwe met zwembad. aanbevelen?
15 August 2025
A.
Berkenwoude
Wat een mooi huis en een grote tuin. We hebben genoten van dit prachtige plekje en mooi (fiets)omgeving.
Uw oordeel over Vrijstaande woning in het groen
Beschrijf uw ervaring met Vrijstaande woning in het groen
Prachtig mooi huis en grote tuin en tuinkamer.
Zou u Vrijstaande woning in het groen aanbevelen?
15 August 2025
Conny
Stavenisse
Sfeervol huis, grote tuin met verschillende zitjesen veel privacy. Kinderen hebben genoten van trampoline, skelter, kippen en ook van het speelgoed binnen. Centraal gelegen. Supermarkt op loopafstand.
Uw oordeel over Mooie jaren 30 woning met veel privacy aan de rand van Veenendaal
Beschrijf uw ervaring met Mooie jaren 30 woning met veel privacy aan de rand van Veenendaal
Zou u Mooie jaren 30 woning met veel privacy aan de rand van Veenendaal aanbevelen?
12 August 2025
I
Goes
Een huis met heel veel ruimte, mogelijkheden, faciliteiten, oneindig speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Het scheelde enorm in de hoeveelheid spullen die we uiteindelijk maar mee hoefden te nemen. Er wordt gewerkt aan de renovatie van een aantal kamers, wat we van te voren wisten en WiFi is daarnaast een tip...hoewel een 'internetvrije' vakantie best eens fijn is.
Uw oordeel over Groot vrijstaand vakwerkhuis in Sauerland
Beschrijf uw ervaring met Groot vrijstaand vakwerkhuis in Sauerland
N.v.t.
Zou u Groot vrijstaand vakwerkhuis in Sauerland aanbevelen?
12 August 2025
Fam.Westerink en van Leeuwen
Elburg
Jammer dat de restant betaling heel moeizaam verliep. We konden niet achter het banknummer komen. Dat moet beter !!
Uw oordeel over Heerlijk huis in het prachtige Harderwijk
Beschrijf uw ervaring met Heerlijk huis in het prachtige Harderwijk
Idd gebruik huis, beetje rommelig en niet brandschoon
Zou u Heerlijk huis in het prachtige Harderwijk aanbevelen?
9 August 2025
Willem
Capelle aan den IJssel
Fijn verblijf in een mooie omgeving en aardige mensen .
Uw oordeel over Mooie eengezinswoning met speeltuin tegenover!
Beschrijf uw ervaring met Mooie eengezinswoning met speeltuin tegenover!
Zou u Mooie eengezinswoning met speeltuin tegenover! aanbevelen?
9 August 2025
fam d
ede
Diskoffer is hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samenkomen.
Het concept is ontstaan nadat Jan de Groot regelmatig mensen sprak die op vakantie wilden gaan. Vanuit financieel oogpunt was dit voor hen niet altijd mogelijk. Zij gaven daarbij aan er voor open te staan hun eigen woning te willen verhuren, om zo een eigen vakantie te bekostigen. Vanuit die vraag is Diskoffer ontstaan: hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samen komen.
Naast deze woningen verhuren wij ook andere accommodaties zoals vakantiewoningen van particulieren en woningen op vakantieparken.
Galileistraat 42
3902HR Veenendaal