altijd perfecte bediening van klanten

een ruim assortiment met ook bijzondere wijnen; altijd goede adviezen een perfecte bediening

Mooi assortiment, snelle levering

Een uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen. De website is overzichtelijk. Bestellen is eenvoudig en de levering is snel.

Heel deskundig, breed assortiment, en erg klantvriendelijk

Het assortiment aan wijnen is zowel breed als diep. Er wordt altijd op vriendelijke en enthousiaste wijze informatie gegeven over de wijnen. Er is duidelijk veel kennis aanwezig. Het maakt het kopen van wijnen een leerzaam proces (voor mij). Met vriendelijke groet, Ad.

Geweldige wijnhandel

Hele goede wijnhandel met veel kennis, geweldig assortiment en vriendelijk personeel!

Dé plek voor wijn in de ruime omgeving!

Van proeverij tot goede service. Arentz heeft het allemaal! Weer geweldig geholpen door Nathan met heerlijke selectie aan topwijnen tijdens een proeverij!

Altijd super

Heerlijke wijnen en super service in de winkel en bij bezorging :)

Deskundig en ruim assortiment

Goede adviezen, groot assortiment en vriendelijke medewerkers.

Goede wijn, fijne bezorging

Goede en lekkere wijnen. Bezorging ook goed geregeld.

Heel persoonlijke service.

Als klant krijg je het gevoel datakwaliteit serieus genomen wordt. Alles ademt dat het een kleinschalig familiair bedrijf is, waarin de medewerkers echt hart voor de zaak hebben

Mooie wijn en goed advies

Prima wijnen en goed advies, bijvoorbeeld ook voor passende wijnen bij een diner. Glasservice bij feestjes.

Prima geregeld

Perfecte ervaring!!

Goede service, goed wijnen en zeer wijn deskundig.

fijn assortiment, uitstekende service

je wordt hier altijd goed geadviseerd, ze hebben een uitgebreid en goed assortiment. het enige nadeel is dat het moeilijk bereikbaar met auto is en dus lastig om zelf wat meer wijn op te halen, dus kies ik ervoor om thuis te laten bezorgen, maar dan kom je dus minder in de winkel.

Betrouwbaar

Kan er altijd van opaan dat bestellingen correct worden uitgevoerd!

veel kennis in huis, weten welke wijn ik zal waarderen, goed inleven wat mijn proeverij zal doen sla

goede adviezen gekregen welke wijnen en de volgorde van de wijnen die ik ga presenteren bij een huisproeverij.

Heel blij dat ik op korte termijn nog wijn kon krijgen.

Mijn ervaring was prima. Binnen een dag geleverd! En de Clos Lojen Bobal op voorraad.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Een gemakkelijke website, waarbij ze snel na het plaatsen van de order verzending plaatsvindt. Ook zijn de wijnen van goede kwaliteit en prijzen zijn zeer competitief. Ga zo door.

Liefde voor de wijn, het vak en kwaliteit

Met grote kennis van zaken schetst Marcel Arentz een prachtig wijnprofiel naar ieders voorkeur en levert pure kwaliteit en service.

Altijd top wijn

Altijd goede uitleg en advies. Voor het geld van een supermarkt wijn heb je hier echte wijn

Gewoon op alle fronten goed !!

Kwaliteits wijnen en goed advies !!

Heel deskundig, breed assortiment, en erg klantvriendelijk

Het team heeft een uitgebreide kennis van de wijnen/producten die ze verkopen. De informatie die gegeven wordt over de wijnen is altijd erg goed. Het assortiment is erg divers en breed. Er valt dus veel te ontdekken! De bediening is altijd vriendelijk en informatief.

Fijn dat alles bezorgd wordt!

altijd naar wens

al jaren een vaste (van verre) klant

Heerlijke wijn en goede service

Al vaker hier mijn wijn besteld. Altijd netjes afgeleverd. Snelle service en goede kwaliteit wijnen.

Hertogstraat 82

6511SE Nijmegen