perfectie

Snel en zorgvuldig Er werd nog gebeld of er geen kaartje bij moest. Erg zorgvuldig dus

Goede service, gemakkelijk bestellen, vlotte levering en persoonlijke aandacht

Ik vind de nieuwsbrief per mail erg goed en informatief. Dat was bij deze bestelling ook de directe aanleiding. Ik heb samengestelde pakketjes besteld plus een doos van dezelfde wijn. Alles loopt vlot, gemakkelijk en de persoonlijke touch is er zeker. Dat vind ik erg belangrijk. En als je dan gaat ophalen zie je weer meteen het rijke aanbod en de andere aantrekkelijke wijnen. Vriendelijk, vlot en enthousiast. Echte aanrader.

Goede wijn snel gebracht!

De wijnbestelling werd geleverd zoals gepland. En de wijnen tot dusver zijn erg smaakvol. Makkelijke site en snel geleverd. Gewoon goed dus.

Heerlijke wijnen, prettig volk, goede service

De wijn is uitstekend, er is ook altijd wel wat te bespreken en de dozen worden netjes op het gewenste tijdstip aan huis bezorgd.

top

snel en daadkrachtig en goed advies

Prima communicatie en afhandeling van de orders. Moet de wijnen nog proeven. Dat is uiteraard nogal belangrijk.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk. Denken mee, houden zich aan afspraken.

Bestelling optijd en goed verpakt gelevert

Wijn is van prima kwaliteit en fijn dat het doosje gratis geleverd is. Super service. Gaan we vaker doen!

Mooie wijnen en uitstekende dienstverlening!

Arentz heeft mooie wijnen in een betaalbaar segment. En niet alleen uit Frankrijk maar ook van elders. Een goed assortiment. En prima service!

Prima service, mooie wijnen.

Nvt

Fantastische wijnen, uitstekende service!

Vroeger in de winkel in Nijmegen, tegenwoordig via internet!

Prima service op maat

Mooie selectie aan wijnen, deskundig advies, goede bezorgservice

Wijn goed ontvangen

Helaas wel een dag te laat. Maar de heer Arentz heeft netjes gebeld. Dus super service

Helemaal goed!

Mooie selectie, goede communicatie en bestelling stond binnen een half uurtje al klaar!

Goede service. Vandaag besteld is inderdaad morgen in huis

Prima levering en service!

Uitstekende service, ondanks te late bestelling toch tijdig bezorgd. Ook een prima advies ontvangen.

Voortreffelijk

De bestelling keurig en op tijd nagekomen. Nog eens speciaal gebeld, of de bestelling goed was begrepen. Flessen keurig afgeleverd in een stevige verpakking. De verpakking gebruik ik weer als wijnopslagkast in de kelder. Koel bij een graad of 13. Ik heb geen wijnkast, daar gebruik ik deze ruimte voor. Ik vind het prima gaan.

Geweldige wijn en goede service

Arentz heeft een heel mooi aanbod aan wijnen en iedere maand weer interessante aanbiedingen. Daarnaast is de service en het advies altijd top.

Slecht, geen wijn en geen track en trace gehad.! Wel betaald!

Dinsdag 16 februari zou de bezorging gepland zijn.

Uitstekende service en goed contact

Makkelijk afspraken maken over levering en goed aanbod van alcoholvrije wijn. Plus plaatselijke wijnwinkel die ik 100 x liever ondersteun dan de AH of GALL&GALL.

fijne wijnen, goede bezorging

doordeweekse wijnen met een goede P/Q ook toppertjes voor speciale gelegenheden

Prima afdronk

Omdat Wijn(en) bij Arentz er in verband met COVID-19 er ff niet inzit voor de 1e keer een leuk assortiment witte wijn via de site van Arentz besteld. Het was leuk om de aangeboden wijnen te kiezen omdat deze goed zijn omschreven en er eenvoudig een selectie kon worden gemaakt op bijvoorbeeld soort, land, prijs, enz. De volgende dag al werden de door ons gekozen wijnen in cadeauverpakking gratis bezorgd. Per wijnsoort was er een informatieve flyer bijgesloten en dat is enorm handig voor een volgende bestelling. Niets dan lof dus en aan de bestelling en de wijn zelf een prima afdronk overgehouden. Tip! In de wijnbar bestellen we altijd heerlijke amandelen bij de wijn. Deze kon ik op de site niet vinden en daarom elders besteld. Wellicht een goed idee om ook een assortiment noten en kaas aan te bieden om de beleving compleet te maken. Hartelijke groet en dank, Olaf Merkus Laura Punt

Snel bezorging, goede service

Snel bezorging, goede service, lekkere wijnen!

Perfecte service, snelle levering, mooie producten

Ruim assortiment aan wijnen, goede service en meedenken/advies over de wijnen, zeer snelle levering.

altijd fijn , en lekker, en goede communicatie................

toppp

Hertogstraat 82