Ik ken Marcel al jaren en hij is geweldig!

Je zult er met zekerheid geen spijt van krijgen als je bij hem iets gaat kopen. Vraag vooral ook om zijn mening, die is eerlijk.

Mooi assortiment

Ik bestel altijd online bij Arentz omdat de afstand van mijn woonplaats en de winkel te groot is (150 km). Het assortiment is mooi, divers en uitgebreid met veel wijnen die een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. Daarnaast vind ik het plezierig dat er al bij een bestelling van boven de 50 euro geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Ga zo door!

Uitstekend advies en service

Je kunt de de naastgelegen wijnbar lekker rustig voorproeven met een lekker hapje erbij. Zeer uitgebreide wijnkaart met een goed advies van de mensen achter de bar. En nadien kun je in de naastgelegen wijnwinkel je favoriete wijn meteen kopen en meenemen. Absolute aanrader!!!

Groots en gewichtig

Geweldige wijnhandel met grootse en gewichtige wijnen in elke prijsklasse. En met een no nonsense eigenaar die veel verstand van wijnen heeft en die er (h)eerlijk over kan vertellen. Grote klasse.

Aanbod past super, service is meer dan oké en de prijs is simpel passend

Praat open en eerlijk met Marcel en krijg de wijn die je wenst

Heel goede wijn en prima service

Alles prima

Snelle reactie en goed advies

Op mijn vraag voor een advies kreeg ik per omgaande een passend antwoord. De wijn werd korte tijd later thuis bezorgd

Goed advies en uitstekende service

In de winkel altijd goede adviezen, ook voor wijn spijs combinatie. Komt een via de website bestelde wijn pas wat later binnen, dan krijg je keurig een telefoontje om te overleggen.

Uitstekend!

Kundig en vriendelijk personeel. Snelle bezorgservice. Heerlijke wijnen. Uitstekende zaak!

Heerlijke wijnen tot ieders tevredenheid!

Door onze dochter de wijnen van Marcel Arentz leren kennen en daar hebben we geen spijt van.

Vakmensen

En die doen wat ze leuk vinden. Wijn verkopen

Uitstekend, aanrader

Goede prijs/kwaliteit, makkelijk besteld, snel bezorgd

Marcel Arentz. Altijd goed.

Duidelijke site, alles duidelijk. Prima!

Keurige service en goede betaalbare wijn

Zie boven

Snelle correcte levering

Snelle levering en behulpzaam

Ik wilde een port op een bepaald moment graag in huis hebben, ondanks de sluiting door de Vierdaagse hebben ze mij geholpen. Keurig verpakt.

er is niet geleverd wat is besteld.

dit is niet wat verwacht. waarom geen overleg vooraf ?

Attente service en mooie wijnen

Wederom een aantal doosjes wijn besteld, helaas was de witte wijn niet helemaal wat wij lekker vinden Inmiddels per mail een aantal wijnen doorgekregen, die beter zouden passen bij onze smaak.

zeer goed

makkelijke communicatie. Ik had overigens de verkeerde Riesling besteld, maar we kwamen er op tijd achter en het kon heel makkelijk gewijzigd worden. Prima netjes verpakt afgeleverd. Ik had alleen de maandag als afleverdatum gekozen omdat ik dan vrij was en nu was het per direct geleverd op zaterdag. Gelukkig was mijn man thuis en kon het pakket toch aannemen. Door de mailwisseling was de gekozen bezorgdatum waarschijnlijk niet opgemerkt. Ik vond het ook fijn dat je de mogelijkheid van bezorgdatum kiezen hebt.

SOEPER!

supersnelle service

Goede en snelle service

Altijd vriendelijk. Snelle service. Eerder geleverd dan gevraagd, toevallig waren we thuis.

Prima wijnhandel

Ze hebben mooie wijnen en hebben goede kennis van inhoud. Tevens snelle levering van wijnen bij internetbestelling.

Prima wijn geleverd door plezierig personeel

Accuraat

Mooie wijn, goede prijs en prima serVice.

Perfecte service en mooie aanbiedingen waar we graag gebruik van maken.

Goede wijn behoeft geen krans!

Geweldige wijnen, super service!

Hertogstraat 82

6511SE Nijmegen