Keurig te woord gestaan, goede adviezen.

Mooie wijn besteld, echter betaalsysteem werkte niet. Bestelling werd toch bezorgd en ik kreeg de rekening achteraf. Heel netjes en bedankt voor de service.

Mooi assortiment met interessante kwaliteitswijnen

Diverse malen wijn gekocht in de webwinkel. Snelle levering en duidelijke communicatie vooraf. De wijnen zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Te weinig ervaring om hier een oordeel over te hebben.

Pluspunten

goede wijn, plezierig personeel

Pluspunten

Mooie wijnen, veel kennis, eerlijke prijzen en fijne service.

Pluspunten

Goed wijnadvies, behulpzaam bij samenstellen cadeauverpakking en persoonlijke verzending en daarmee op tijd geleverd

webshop had wat technische mankementjes maar dat heb je overal. Telefonisch kwamen we er goed uit.

Pluspunten

Stipte levering

Pluspunten

prachtige wijnen, prima prijzen, goeie site met heel veel enthousiaste informatie. mooie nieuwsbrief en folder.

geen

Hertogstraat 82