Half gevulde/defecte cartridge ontvangen
Op verzoek van Inktmedia hier mijn review.
Lees dit aandachtig en huiver!
- Dit was mijn eerste aankoop bij Inktmedia (en tevens laatste).
De inktcartridge heb ik na ontvangst gewogen en die blijkt maar ongeveer de helft van de door Inktmedia geadverteerde hoeveelheid inkt te bevatten. Foto gemaakt en per e-mail doorgezonden naar Inktmedia en gevraagd om een reactie.
- 12 dagen later: nog geen enkele reactie van Inktmedia ontvangen.
Opnieuw een e-mail gestuurd en gevraagd om een gedeeltelijke restitutie voor de te weinig geleverde inkt.
- 5 dagen later: nog steeds geen reactie van Inktmedia ontvangen.
Ik heb toen de cartridge in gebruik genomen en deze blijkt helemaal niet te printen! De printkop blijft kurkdroog, geen inkt te zien, en is dus duidelijk defect. Ik heb een foto gemaakt van de testprint en dit gemaild naar Inktmedia nu met het verzoek om een vervangende cartridge of geld terug.
- 2 dagen later: wederom geen enkele reactie ontvangen.
Weer gemaild naar Inktmedia en gevraagd om vandaag mijn aankoopbedrag terug te betalen.
- Hierna nog 2 herinneringen gestuurd en op het moment van plaatsen van deze review zijn ook die nog steeds onbeantwoord, ook een terugbetaling bleef uit.
Inktmedia wil alleen maar reviews als de klant tevreden is (zeggen ze zelf) en komt bij een klacht hun eigen belofte niet na: "Heeft u een klacht? Voor een snelle response en afhandeling van uw vraag gelieve ons te mailen". Nou, gemaild heb ik, 6 keer in 3 weken tijd, en geen enkele reactie ontvangen! Zo werkt Inktmedia. U bent gewaarschuwd!
Dus beste lezer, vind u een halfgevulde/defecte cartridge wel fijn? Dan moet u bij Inktmedia zijn!