Beste Erik, Bedankt voor de review maar helaas is deze niet echt positief. Zoals uigelegd worden de bci-3 niet meer gemaakt deze printers waar de cartridges in gaan zijn min 20 jaar oud. daarvoor kunnen de pgi-5 gebruikt worden deze werken er namelijk ook in zoals aangegeven in de email. Ook hebben wij aangegeven dat u de cartridges retour kan sturen als u deze niet wil proberen maar daarop hebben we nooit meer een reactie gehad tot helaas deze negatieve review. Mocht u de cartridges alsnog retouren is dit nog altijd mogelijk ook buiten de 2 weken om zijn wij daar niet moeilijk in maar stuur ons dan even een email. Om in de toekomst nog te kunnen printen met uw oude printer is ons advies om de cartridges te proberen want deze werken 100%.. Mocht u uw review nog willen aanpassen naar een positieve review stellen wij dit zeer op prijs. Met vriendelijkge groet, Ivo
Beste, Bedankt voor uw reactie helaas is deze niet echt postief. Retouren buiten het retour recht worden de gemaakte kosten helaas niet vergoed zoals wij u ook in de email hebben door gegeven wellicht heeft u dit helaas niet goed begrepen. Wij zien uw email graag nog even tegemoet zodat we kunnen kijken voor een andere oplossing. Inktmedia team
Originele beoordeling
Beste, Bedankt voor uw review maar helaas is deze niet positief. Wij hebben even in ons systeem na gekeken maar hebben geen email van u ontvangen kan u deze nog een keer sturen naar verkoop@inktmedia.nl
Originele beoordeling