snel geleverd

ik de inktcartridges nog niet geplaatst dus dat kan ik nog niet beoordelen

Snel geleverd en zeer voordelig

De kosten per afdruk zijn met de Brother compatible LC-123 cartridges uitzonderlijk laag en toch een goede kwaliteit. Dus win-win.

Prima ervaring Keurig op tijd geleverd en voor een mooie prijs Een aanrader

Helemaal naar verwachting

De navul inkt van inktmedia is een hele uitkomst in het grote landschap van 1001 keuze. Aan de hand van een code komen de juiste elementen naar voren in de shop en na levering zijn de meegeleverde instructies vanzelfsprekend! Al met al een duurzame optie voor een kostbare printer.

Werkte gelijk

simpel met de duidelijke beschrijving .....ik ben blij!

Niet te beoordelen!!!

Helaas kan ik de kwaliteit van de inkt niet objectief beoordelen omdat de cartridge HP 301 zwart en kleur na het bijvullen wederom niet werkten. Een 7 (ruim voldoende) gegeven om niemand in de verlegenheid te brengen

Goed en snel

Haal al jaren inkt bij jullie.altijd opgehaald. En laten bezorgen

Beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen!

Goeie kwaliteit!

snelle en correcte levering

enig minpuntje : er is geen enkele gebruiksaanwijzing te vinden.

Goede service snelle levering

Een webwinkel om op terug te komen. :)

Had de verkeerde printercartridges besteld. Eén cartridge open gemaakt om te kijken of hij in de printer paste. Helaas. Toen hulp gevraagd om een juiste keuze te maken. Die heb ik gekregen. Van bestelling tot aflevering prima in orde. Een goede aanbieding getroffen. Die éne cartridge die niet paste hoefde ik niet te betalen. Top! Met de aftersales is het prima gesteld. Super bedankt! :)

Perfecte aanvulling op incomplete sets

2e Bestelling bij deze firma, is weer prima geregeld. Voordeel is dat je cartridges per stuk kan kopen omdat ik meer zwart als andere kleuren gebruik. Zeer aantrekkelijk geprijsd, snel verzonden

snel en goed afgehandeld

makkelijk besteld en snel geleverd.

Goede snelle service.

Het is oké

is goed..

Goed produkt, levering binnen 1 dag

Keuze was snel gemaakt, goede website, prijs/kwaliteit helemaal top

Uitstekende service

Ik heb nu verscheidende keren mijn cartridges bij Inktmedia besteld. Het gaat heel eenvoudig. De service is goed en wordt zeer snel en zorgvuldig geleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze firma.

Jammer dat er niet op de verpakking staat hoeveel gram En pakken zaten in de doos gepropt die was eigenlijk te klein.

Snel en correct geleverd

Heb op basis van prijs en vulling 26XL cartridges voor Epson besteld. Is snel geleverd. Wellicht op site aangeven wanneer geleverd wordt.

goede prijs

Precies wat ik wou hebben

Hele goede prijs Besteld Betaald Opgehaald Zelfde dag. Kan niet beter

zo als steeds perfect!

altijd goede service en snelle levering

goede service

snelle levering en goede service

Wij zijn erg tevreden over de snelle service en de goede verzorging

Wij zijn erg tevreden over de snelle service en de goede verzorging. tot de volgende keer.

Prima transactie

Snel en veilig geleverd. Huismerk cartridges besteld maar wel met een vraagteken want ik zag elders dat iemand deze soort wilde verkopen omdat haar HP printer wilde ze niet herkennen. Achteraf heb ik geen spijt van mijn keus - ze passen wel en waren binnen 5 minuten geïnstalleerd en werkend! Niets mis dus. Deze cartridges zijn helaas flink aan de prijs dus waarom nog een schepje er boven op doen om 'echte' HP onderdelen te kopen. Gelukkig doet mijn man een jaar hiervan - de mijne en voor een andere type HP printer moeten meestal elk 3 maanden vervangen!

postbus 5150

2900ed Capelle aan de ijssel