niet zoals verwacht

ik was tevreden met het snelle levering en de klantvriendelijkheid alleen ik heb een probleem met de inktcartridges mijn printer herkent de cartridge niet en blijf maar aangeven geen cartridge plaats cartridge diverse dingen geprobeerd maar geen resultaat

Al jaren zonder ook maar één klacht Inktmedia!

Alleen maar prettige ervaringen. En volgens mij het voordeligste adres.

Uitstekend!!

Voor de eerste keer fotopapier en inkt besteld. Na aflevering meteen cartridge geplaatst en 6 A-viertjes in kleur gemaakt.Kleur en papier gaven een prachtig resultaat.Het bestellen en afleveren was uitstekend geregeld.Ik ben er zeer tevreden mee.

Alles in orde. Zowel product als verzending.

Goed.

Snelle levering.

Snelle levering, kwaliteit redelijk

Zeer betouwbare leverancier

Altijd de juiste levering koop hier al jaren.

Alles perfect en zeer snelle levering Bedankt, Stephan

Fijne inkt hij pakt ze, gelijk in mijn epson

Duidelijk, goed product, prima prijs, snelle levering

Duidelijk, goed product, prima prijs, snelle levering, al meerdere keren hier besteld.

Goedkoop is hopelijk ook goede kwaliteit

Prijs per ml is één van de goedkoopste tot zo ver. Nu nog maar hopen dat de kwaliteit even goed is? Ben dus in blijde verwachting

Prima geregeld en goede prijs

Correcte afhandeling

Prima Service

Goed weer gegeven op de site wat je krijgt voor welk bedrag. Goede uitleg bij vragen dat je contact kon opnemen met ze. Duidelijke e-mails over de bestellingen Prijs en kwaliteit verhouding prima Zeker een aanrader! Snelle levering Zijn zeer tevreden Tot de volgende bestelling

super service

Kwam er niet uit welke cartridges ik moest bestellen. Chatbericht werd haast per omgaande beantwoord. Super snelle service en uit ervaring weet ik dat de levering ook idd is zoals beloofd. Beveel inktmedia ZEKER aan

HP 363 serie reinigingscartridges gebruikt in 12 jaar oude HP C7180 All-in-One. Printer werkt weer als vanouds.

Perfect service

Ze hebben aan hun belofte gehouden, snel geleverd.

Bestelling en levering is goed gedaan

Bestellen leveren is een probleemloos verlopen. Nu nog ervaring opdoen met de kwaliteit van de cartridges.

Eigen merk inktcassette werkt perfect

Snelle levering en daarbij nog eens superngoedkoop

Mijn laserprinter werkt weer helemaal goed met niet te dure toners!

Goed advies en snelle levering van prima toners voor de brother dcp-9015cdw, super!

Zo moet online verkoop geschieden.Goed product en goede prijs.

Prima in orde.

Prima inktpatronen type Brother 223 tegen scherpe prijs.

Bij Inktmedia een set van MCYBK kleuren cartridges aangeschaft tegen een voordelige prijs. Na plaatsing alles OK en een functionele Brother MFC-J4620DW met goede print-outs staat mij weer ter beschikking. Tot dusver tevreden over mijn aankoop bij Inktmedia.nl en hun levering.

Prima product

Prima product, prijs en snelle levering

snelle levering-werken prima-stukken goedkoper dan originele.

In een word geweldig.

Een top services vriendelijk en toch zakelijk gewoon mensen met het hart op de goede plaats. kom al jaren bij ze en voor ons is er geen geen betere.

Altijd 100% goed!

Ik koop hier al jaren mijn inktcartridges. Nog nooit problemen gehad. Goed en goedkoop. De inktcartridges gaan behoorlijk lang mee.

postbus 5150

2900ed Capelle aan de ijssel