perfect

een snelle levering, prima inkt,dus lekker voordelig alles printen. TOPPIE

Duidelijke we side. Snel geleverd

Prima aanbod, correcte levering

Ik heb slechts eenmaal een aankoop gedaan bij Inktmedia, maar die verliep zeer goed. Geen opmerkingen. Bij het printen blijkt dat zwart slecht afdrukt. Daarom had ik als laatste hulpmiddel een reinigingscartridges SET aangekocht. Maar dat heeft niet geholpen. Het zal waarschijnlijk toch de printkop zijn.

Super bedrijf om 18.00 uur besteld de volgende ochtend 10 uur binnen

Zeer goed bedrijf snelle levering en hele goede kwaliteit inktcartridges tegen scherpe prijzen. Ga zo door

Erg deskundig en helpen je om echt tot een oplossing van je probleem te komen. Klasse!

prima cartridges voor lage prijs

snel geregeld, prima cartridges voor lage prijs

spijtig dat het zomaar in een doos geworpen en niet gesorteerd

ik nee voor deze aanbeveling voor de reden hier boven aan ,spijtig de eerste maal was het perfect groetjes

alles ok

Als beste ervaren

Prima producten Goede prijzen Perfecte aftersales

Gewoon hardstikke goed

Na mijn telefoontje omtrent foutje in de bestelling een keurige en snelle correctie, gevold door een snelle levering. Hiervoor nogmaals bedankt Yvo

Aanrader voor iedereen!

Goede informatie over het product, en zeer goede opvolging van je bestelling. Prijs en service zijn top!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Eigen merk cartridges besteld en in gebruik, prima kwaliteit voor een betaalbare prijs. Snelle levering!

Snelle levering, goede producten

Bestellen betekent altijd snelle levering van de juiste artikelen en cartridges zijn goed. Na problemen met HP, waarbij de update weer had gezorgd voor het bannen van namaakcartridges, ook weer prima meegedacht en opgelost.

Geoede en snelle levering.

Zoals al jaren goede kwaliteit cartridge voor een prima prijs ,

Hell goed

1 keer klopte aantal Patronen niet en wed met een dag keurig nagestuurd super

Content. Vlotte levering

Heb al een paar bij Inktmedia.com besteld in aller tevredenheid tegen redelijke prijzen.

Snelle service en goede kwaliteit.

Als de vorige keer prima service :)

EEen voorbeeld voor de online winkels

Al jaren koop ik inkt bij Inktmedia altijd een snelle correcte levering. én zeer scherpe prijzen voor kwaliteit. Mijn Brother maakt probleemloos haarscherpe A3 posters en ook afdrukken op fotopapier. Top producten, nooit een probleem gehad

Prima zaken mee te doen

Goede service en bestelling zoals gezegd volgende dag bezorgd. Toppie

betrouwbare en goede levering van producten!

snelle en goede levering van prima kwaliteit producten,inkten,ook niet origineel=net zo goed als origineel,huismerk kopen dus!uitstekend.

Cardridges zijn kleiner dan het origineel

Hierover heb ik een vraag gesteld. Er staat "geschikt voor XL-cardridges" hetgeen nogal misleidend is, aangezien je normale cardridges krijgt. Op deze vraag tot en met heden geen enkel antwoord ontvangen.

Rondom tevreden

Gebruik al jaren navul inkt van InktMedia omdat ik rondom tevreden ben met hun service en producten. Ernst

In één woord, GEWELDIG

Al jaren klant van Inktmedia, nog nooit teleurgesteld. Prima service, snelle levering, mooie prijs en perfecte inkt.

Goede service.

Een goede prijs voor cartridges en een goede service en snelle levering.

Snelle afhalen

Inktmedia staat voor snelle afhandelen En kwaliteit met super service

postbus 5150

2900ed Capelle aan de ijssel