Gewoon hardstikke goed

Na mijn telefoontje omtrent foutje in de bestelling een keurige en snelle correctie, gevold door een snelle levering. Hiervoor nogmaals bedankt Yvo

Aanrader voor iedereen!

Goede informatie over het product, en zeer goede opvolging van je bestelling. Prijs en service zijn top!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Eigen merk cartridges besteld en in gebruik, prima kwaliteit voor een betaalbare prijs. Snelle levering!

Snelle levering, goede producten

Bestellen betekent altijd snelle levering van de juiste artikelen en cartridges zijn goed. Na problemen met HP, waarbij de update weer had gezorgd voor het bannen van ****cartridges, ook weer prima meegedacht en opgelost.

Geoede en snelle levering.

Zoals al jaren goede kwaliteit cartridge voor een prima prijs ,

Hell goed

1 keer klopte aantal Patronen niet en wed met een dag keurig nagestuurd super

Content. Vlotte levering

Heb al een paar bij Inktmedia.com besteld in aller tevredenheid tegen redelijke prijzen.

Snelle service en goede kwaliteit.

Als de vorige keer prima service :)

EEen voorbeeld voor de online winkels

Al jaren koop ik inkt bij Inktmedia altijd een snelle correcte levering. én zeer scherpe prijzen voor kwaliteit. Mijn Brother maakt probleemloos haarscherpe A3 posters en ook afdrukken op fotopapier. Top producten, nooit een probleem gehad

Prima zaken mee te doen

Goede service en bestelling zoals gezegd volgende dag bezorgd. Toppie

betrouwbare en goede levering van producten!

snelle en goede levering van prima kwaliteit producten,inkten,ook niet origineel=net zo goed als origineel,huismerk kopen dus!uitstekend.

Cardridges zijn kleiner dan het origineel

Hierover heb ik een vraag gesteld. Er staat "geschikt voor XL-cardridges" hetgeen nogal misleidend is, aangezien je normale cardridges krijgt. Op deze vraag tot en met heden geen enkel antwoord ontvangen.

Rondom tevreden

Gebruik al jaren navul inkt van InktMedia omdat ik rondom tevreden ben met hun service en producten. Ernst

In één woord, GEWELDIG

Al jaren klant van Inktmedia, nog nooit teleurgesteld. Prima service, snelle levering, mooie prijs en perfecte inkt.

Goede service.

Een goede prijs voor cartridges en een goede service en snelle levering.

Snelle afhalen

Inktmedia staat voor snelle afhandelen En kwaliteit met super service

Snelle en correcte afhandeling.

Via duidelijke, eenvoudige site besteld. De bestelling neerdalen de vlgde dag correct bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Goede website en goede prijzen

Website is overzichtelijk en de prijzen zijn goed.

Perfecte levering

Geen opmerking

Betrouwbaar.

Betrouwbaar en stipt is wat ik aan Inktmedia zou toekennen. Levering gebeurt keurig en inktkwaliteit is ook prima.

Goede service en ophalen bestelling oke

Het bestellen en ophalen was goed geregeld en kon weer snel printen.

Website snel. Prijstechnisch scherp

Nu diverse keren besteld........prima

Snelle service, goede producten dan klantvriendelijk

Vriendelijke medewerkers! Product in goede orde ontvangen!

Vriendelijke medewerkers! Product in goede orde ontvangen!

super snelle levering

een zeer goede ervaring, bestel zeker weer bij jullie

de smidse 22

3162wh Rhoon

Over Inktmedia.com

Inktmedia is gespecialiseerd in de levering van inktcartridges en lasertoners voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een breed assortiment aan originele en compatibele producten biedt Inktmedia een voordelige en betrouwbare oplossing voor al uw printbehoeften. Kwaliteit en service staan centraal: klanten profiteren van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies. Of het nu gaat om een thuiskantoor, een groot bedrijf of intensief particulier gebruik, Inktmedia zorgt ervoor dat printers altijd voorzien zijn van hoogwaardige inkt en toner. Dankzij de focus op duurzaamheid en klanttevredenheid is Inktmedia uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor iedereen die zorgeloos en betaalbaar wil printen.