Grote gezellige winkel met veel keuze

Super geholpen en een lekkere tip waar de lekkerste kibbeling te koop is.

In een woord geweldig!

Topsy = Top !

Geweldige (fysieke) winkel, met (ook digitaal) een uitstekende service!

Goede correcte levering. Kwaliteitsmateriaal, zit heerlijk!

Echt top!

Ik wordt super leuk geholpen en ga daardoor altijd met een paar complete outfits de deur uit. Heel fijn!

Goede snelle service

Mooie collectie. Snelle bezorging en altijd als een cadeautje verpakt. Het is altijd leuk als er een pakketje van topsy binnenkomt.

Ook al heb ik het betaald, het voelt altijd als een cadeautje krijgen

Er is veel om uit te kiezen en als ik heb gekozen kijk ik ernaar uit om het pakje te ontvangen. Altijd persoonlijk en prachtig verzorgd. Echt een cadeautje. Ik vind het ook fijn dat ik punten spaar, waardoor ik snel geneigd ben mijn volgende aankoop ook weer bij Topsy te doen.

Fijn!

Het personeel luistert en denkt goed mee naar wat ik precies zoek. Het personeel houdt ook rekening met mijn figuur en kijken ook goed naar welke kleur er goed en minder goed bij mij staat. Echt heel fijn.

Mijn smaak kleding

Mooie kleding met vriendelijk en goed personeel Mooie merken kleding met de voorkeur “studio Annaloud”

Uitstekende dienstverlening!

Het is een feest om bij Topsy te winkelen.

Goede prijs en vlotte levering

Snelle levering, goede service, mooie producten.

Als ik bij Topsy bestel ontvang ik altijd snel een mooi verpakt kledingstuk.

kon niet beter

alles super snel. goede service en retour .

Wordt vriendelijk geholpen

Goede surfers

Super fijne winkel zowel online als fysiek

Topsy Fashion is een prachtige winkel in het mooie Volendam. Erg fijn om hier te passen en te kiezen uit het grote assortiment onder het genot van een heerlijk kopje koffie. De dames zijn heel aardig en behulpzaak. Eenzelfde ervaring heb ik met online shoppen. Niet alleen super snel bezorgd ook nog eens als cadeautje verpakt. Bij vragen is het team snel bereikbaar en wordt je direct geholpen en geadviseerd. Een aanrader dus om hier te winkelen.

Snelle verzending, snelle vetwerking van retour.

Geweldi

Fijne webwinkel. Je moet er wel snel bij zijn want studio anneloes is snel uitverkocht. Bonuspunten helpen ook leuk.

Geweldige winkel

Mooie winkel met veel merk kleding, je komt altijd wel met iets thuis!

Leuk online winkelen, maar nog leuker om de winkel in Volendam te bezoeken

Ik heb goede ervaringen met online bestellen bij Topsy Fashion Volendam. Snelle levering. De winkel zelf in Volendam is groot met mooie merken. Zeer grote collectie Studio Anneloes. I love it. Leuke verkoopsters.

Super goede service

Ik had online een spijkerbroek van Studio Anneloes gekocht. Omdat ik hem in wilde laten korten heb ik de broek eerst gewassen. Daarna zat de broek niet meer mooi. Na telefonisch overleg en toesturen van foto's werd ik meteen in mijn gelijk gesteld en had ik het geld de volgende dag alweer op mijn rekening staan. Deze goede service heb ik niet vaak meegemaakt. Weet zeker dat ik in de toekomst bij Topsy zal blijven kopen.

Heerlijke winkel

Een kledingzaak voor ieder wat wils, prachtige collectie, en de service is ook uitstekend, Kom daar heel graag.

Gezellige winkel

Leuk om te shoppen daar. Gezellig personeel en behulpzaam

Mooie winkel met mooie merken!

Fijne winkel waar een goede sortering van merken aanwezig is. Heel goed en vriendelijk personeel! Goede service!

Groot assortiment vriendelijk personeel

Fijne winkel met vriendelijk personeel. Ruime keus uit vooraanstaande merken.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam