Weer uitstekend geleverd.

Weer uitstekend geleverd door Topsy.nl. snel en mooi verpakt. Weer dik tevreden.

Topsy is een top winkel

Mijn dochter en ik zijn niet makkelijk maar wij worden altijd erg goed en gezellig geholpen we gaan altijd lekker op zondag en dit is uitje daarbij zijn de spaarpunten ook zeer welkom en dan ook nog kadootje op verjaardag en is er iets met de kleding dan zijn ze ook zeer coulant en dat is lang niet overal…. Dus topsy ga zo door Ps misschien glaasje wijn als je winkelt in het weekend dat zou het nog leuker maken .

Leuke verkopers vele mooi merken

Vele mooie merken, vakkundig personeel

Makkelijk te bestellen en snel gekregen .

Snelle levering, kleding keurig verpakt en ook leuk papier , persoonlijk kaartje 10 zeer tevreden

Heel vriendelijk personeel

Ik winkel hier graag het personeel is erg professioneel en helpt goed maar ze zijn niet opdringerig. Fijne grote winkel met veel aanbod

Mooie kleding en goede service

Vdrgg

Zeer gastvrij personeel

Ik kom helemaal uit Vijfhuizen om bij Topsy mijn kleding te kopen. De eerste keer dat ik er was voelde ik mij in eerste instantie een vreemde eend in de bijt. Allemaal volendamse dames die aardig met elkaar in dialect spraken. Echter tien een verkoopster mij kwam helpen was dit snel voorbij. Ik werd opgenomen in de gesprekken en zo gaat dat steeds weer, als ik er ben. Zij hebben mijn favoriete kledingmerk. Ik zal hier nog jaren komen. Top personeel en advies

Fijne website vriendelijk en behulpzaam

Aaan telefoon behulpzaam heel vriendelijk!!

Geen voorraad of verkeerd geprijsd???

Studio Anneloes Lexie Denim Trousers 11504 Besteld voor ***! Krijg ik een dag later een bericht dat de broek niet meer op voorraad is… de volgende dag kan ik dezelfde broek nog steeds bestellen voor die prijs! Weer besteld weer geannuleerd door Topsy! Nu 3 dagen later kan diezelfde broek ineens gekocht worden voor ***!!! Nu wel op voorraad!!!! Als je verkeerd prijst moeten jullie zelf op de blaren zitten en niet de klant afwimpelen met geen voorraad!

Duidelijke webshop, goed op de hoogte gehouden van de levering. De bestelling is heel leuk verpakt. Kortom, gewoon goed!

Topsy

Goed en geduldig geholpen

Alles perfect geregeld

Goede services

Uitgebreidde collectie. Vriendelijk geholpen in de winkel. Snelle levering en mooi ingepakt

Helemaal top

Gewoon een top winkel

Prachtige collectie, top personeel

Alleen effe kijken, en met een tas vol de deur uit. Altijd comfortabele kleding. Voor elk wat wils. Sportief, feestelijk, draagbaar, enz

Welkom-gevoel en goede kwaliteit kleding

Zoals titel

Prachtig verpakt en snelle levering!

Alles heel goed geregeld

Snel prettig, vertrouwd en behulpzaam

Snel prettig, vertrouwd en behulpzaam

Fijne winkel met prettig personeel

Super behulpzaam personeel en leuke kleding die je niet overal ziet hangen. Vaak ook goeie uitverkoop!

Heerlijke winkel

Heerlijke winkel, wel duur maar met goede kwaliteit

Uitstekend!

Snelle verzending, peroonlijk verpakt met een attent kaartje. 1x heb ik een keuze moeten herzien en het pakket geretourneerd, ook dat werd snel en correct afgehandeld!

Ik ben heel goed geholpen door een jonge medewerkster.

Ze zei eerlijk hoe mijn kledingkeuze mij stond en of ik maat kleiner of groter moest nemen. Ik ging blij de deur uit met mooie kleding. Ik heb wel eens meegemaakt dat er gezegd werd dat alles dat ik paste me goed stond, terwijl dat dan door een andere verkoopster werd tegengesproken. En dan nam ik het niet. Maar dat is al een aantal jaren geleden hoor.

Heerlijk winkelen

Ruime keuze in mooie kledingmerken, vriendelijk personeel, heerlijke winkel.

Zeer goede ervaringen

Zeer snelle levering van de bestelde producten. goede service en altijd met zorg ingepakt. En bij elke aankoop spaar je voor een boom die door Topsy aangekocht wordt bij tree-nation.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam