Goed geholpen

De dames doen hun uiterste best voor je.

Fijn winkelen!

Personeel doet erg hun best om de goede maat te vinden of het geschikte kledingstuk! Bij twijfel geen druk om het toch te kopen! Ook een leuke verjaardags actie!

Zie hieronder!

Altijd netjes en verzorgd. Afhandeling is altijd snel!

Prima snelle levering en netjes verpakt

Prima geen op of aanmerkingen

Goede opvolging van bestelling! Tevreden!

Helemaal tevreden!

Superfijne webshop!

Goede overzichtelijke webshop en supersnelle verzending! Fijne collectie, voor ieder wat wils.

Precies wat ik wil

Alles komt op tijd binnen . Site is overzichtelijk.

Prima service!

Ik koop alleen Studio Anneloes bij Topsy, Snelle levering, leuk verpakt, spaart kortingen, retourneren gaat gemakkelijk Mvg Carina de Vries

Netjes verpakt en snel geleverd!

Graag zou ik bij het doornemen van de pagina’s willen kunnen zien op welke pagina ik het artikel dat ik leuk vind nogmaals snel kan bekijken en niet weer door alle heen moet.

Wat een super winkel/website

Wat een fijne website om te bestellen. Een grote keus in Studio Anneloes en vele andere merken. Altijd keurig verpakt met een persoonlijke noot erbij geschreven. Makkelijk retourneren en ook het terug te ontvangen bedrag heb je weer teruggestort. Ook leuk dat je punten spaart voor een mooie korting op je bestelling.

Snelle service , vaak de volgende dag in huis en altijd ingepakt als een cadeautje, wat een lieve gedachte is

Snelle levering. Zeer ruime sortering.

Zeer tevreden. Geen op of aanmerkingen.

Super snelle levering!

Prima service!

Correcte en snelle levering, leuk verpakt. Vaker besteld bij Topsy en altijd naar volle tevredenheid

Hele fijne winkel en personeel

Ik kom meestal voor de collectie van Studio Anneloes, en Topsy heeft zoveel keus. Het spaarsysteem is ook een prettige bijkomstigheid.

Zowel online als in de winkel altijd goed geholpen.

In de winkel wordt er goed de tijd genomen om de klanten te helpen. Een online bestelling is de volgende dag binnen.

Iets wat verkeerd was gegaan is top opgelost

Ik kreeg een verkeerde maat opgestuurd en dat kan natuurlijk gebeuren. De klantenservice pakte dit perfect op en stuurde per omgaande de juiste maat op en een verzendlabel voor het verkeerd verstuurde product. Top!

Mijn bestelling is snel geleverd en het pakket wordt al feestelijk ingepakt. De website met de foto’s is ook duidelijk.

Eerste keer meteen goed!

Ik kwam voor de eerste keer bij Topsy. Kon zelf lekker even rondkijken en toen ik om hulp vroeg werd ik super fijn geholpen. Hele leuke vlotte collectie en heb dan ook een mooi pak gescoord.

Topsy is top

Altijd vriendelijk en behulpzaam bij topsy

Super collectie van mooie merken!

In de fysieke winkel laten ze je rustig shoppen. Niet opdringerig, maar behulpzaam. Online verloopt het soepel ook het afhandelen van retouren.

Prima bedrijf netjes verpakt en snelle levering Alleen ik krijg een waardebon en die maar tot 31 mei geldig van 15€ geldig , ik heb net iets gekocht en jammer dat er een datum aan vast zit dan hebbik niks aan die bon

Prima service!

Snelle levering, eerlijke feedback, echt een uitje om bij Topsy te winkelen.

Stond er echt van te kijken hoe keurig het pakket was ingepakt. Dit maakte echt heel veel indruk, er is echt zorg aan besteedt.

Snelle levering vriendelijke mensen Ik ben er super blij mee!!

Zeestraat 9

1131ZD Volendam