Prachtige zaak met grote uitgebreide collectie en goede service!

Voor iedereen is er wel een passend aanbod vanwege de uitgebreide collectie en als iets niet op voorraad is wordt dat meteen geregeld door een enthousiast team van ervaren medewerkers.

Broek die ik had ontvangen had gaatje in het stof. Teruggestuurd en gelijk een nieuwe broek ontvangen. Prima service!

Super service

Leuke collectie en altijd vriendelijke verkoopsters

Snelle levering en mooi ingepakt.

Wij wonen in Spanje en ik laat mijn bestellingen altijd bij heb bezorgen en zij nemen het mee naar ons. Het is iedere keer een feestje om het uit te pakken.

Mooie winkel, mooie merken.

Hele fijne, ruime winkel met mooie merken van goede kwaliteit. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom er graag.

Alleen maar goede ervaringen Snelle jevering Mooi verpakt

Heb nu 2 keer iets besteld en via Klarna! Is allemaal snel bezorgd en goed geregeld! Was erg tevreden!

Grote collectie

Fijne website en heel veel mooie merken.

Goede collectie

Snel verstuurd en prima verwerkt

Fijne webshop

Snelle levering, fijn contact, breed assortiment

Heel vriendelijk personeel, goede service, mooie collecties. Ik rij een paar keer per jaar naar topsy en ik woon niet dichtbij.

Gezellig winkel, lieve dames

Personeel is lief en bijzonder hulpvaardig. Grote collectie studio Anneloes. Goeie sfeer in de winkel. Altijd fijn om te shoppen daar.

Mooie collectie

In de winkel of online ik slaag er altijd

Top winkel

Bestel altijd online vanwege de afstand maar super goed en snelle bezorging. En je spaart punten dus krijg ook regelmatig een kortingcheque. Super

Ik ben heel goed geholpen

Ik ga altijd naar topsy,omdat ik daar altijd heel goed word geholpen

Snelle accurate levering

Zeer tevreden over de snelle levering van het bestelde studio Anneloes product :)

Fijne winkelervaring

Ruime en overzichtelijke collectie personeel zeer behulpzaam en betrokken.

Topsy is Toppy !!

Gewéldig bedrijf, snelle levering, goede service, wat wilt n mens nog meer ?

Ben super goed geholpen zo welkom. En zo vriendelijk

Top bedrijf

Zeer klantvriendelijk en pakketjes worden mooi verstuurd

Spelletjes levering en afhandeling

aandacht besteed aan bestelling en snel geleverd

Aankoop keurig verpakt in vloeipapier met een leuk kaartje. Net dat beetje extra aandacht doet je glimlachen bij het openmaken van je pakketje.

Fantastische webshop.

Mooiekleding. Snelle kleverig. Bij eventueel retour snelle afwikkeling. Punten sparen voor korting.

Duidelijk bedrijf, veel service

Ze zijn service gericht en transparant

Zeestraat 9

1131ZD Volendam