Vriendelijk en doen moeten voor je

Wordt correct geholpen, hebben ook de tijd voor je

Goede uitverkoop prijzen en snelle levering.

Topsy heeft goede uitverkoop prijzen, met name veel keuze Studio Anneloes. Levering is gedegen en snel. Altijd een plezier om daar te kopen en pakketjes van te ontvangen! Ook retourneringen worden snel afgehandeld. Prima service!

Super goed geholpen

Bestelling kwam op tijd. Kon gemakkelijk ruilen. Goede service.

gewoon echt topsy..op de site en in de winkel gewoon toppie

gewoon echt topsy..op de site en in de winkel gewoon toppie... zulke lieve mensen

alles ging zo als ik vind dat het moet gaan.

Goede hulp

Uitstekend geholpen

Goede site

Goede site en snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit.

Super service

Ik word altijd goed en snel geholpen, zowel online als in de winkel. Mooie collectie! Ik ga bijna nooit meer naar een andere winkel.

Super goed

Mooie kleding, goede service, duidelijke webshop, super mooie winkel

Goede service en snelle levering

Super fijne webshop

Gewoon fijn en eerlijk advies

In de winkel word je prettig geholpen. No nonsense en eerlijk advies. Er wordt moeite voor je gedaan. Heel fijn dat bijna alles van Anneloes er hangt aan modellen. Ook andere mooie merken zijn in huis om even te passen. Topsy is een aanrader!

Snelle levering en snelle reactie als je een mail stuur

Goed geholpen.

Ik ben weer heel erg goed geholpen door jullie medewerkster Lenie en met een mooi setje de winkel uitgegaan. Ik ben weer blij. Top!

Heel goed werd moeite gedaan voor mij

Ik was op zoek naar n jurk en de dame heeft goed geluisterd en kleding aangeboden maar juist degene die ik zelf nooit zou pakken, pakte ze voor mij als een eventueel en die werd het

Zo vriendelijk gastvrij en… eerlijk.

Hele fijne winkel

Ontzettend veel keuze uit veel mooie merken. Je broeken worden als service op de juiste lengte vermaakt. En het personeel is altijd vrolijk en helpt je goed. Fijne zaak!

Fijne winkel met fijne medewerkers die altijd behulpzaam zijn.

Fijne winkel om naar toe te gaan heel veel keus. Er wordt je altijd een kopje koffie aangeboden, heel klant vriendelijk. Er wordt goed advies gegeven en met je meegedacht. Kortom ik kom er graag.

Prachtige kleding,

Prachtige kleding, goeie service. Ik kom er graag

Meerdere malen contact gehad met de klantenservice over vragen m.b.t. voorraad van mijn maat en mijn bestelling. Ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan en de mensen zijn heel behulpzaam. Geweldige service! En groot assortiment Studio Anneloes waar ik fan van ben. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Word hier altijd heel fijn geholpen. Vaak nog met heerlijk kopje koffie. Denken mee Als je maat er niet hangt in de winkel kijken ze altijd of ze deze nog op voorraad hebben in hun magazijn.

Snelle levering en mooi feestelijk ingepakt!

Snelle levering. Kleding mooi als cadeau ingepakt.

Geweldige service en altijd welwillend om advies te geven

TOP winkel!

Fantastisch toch om je nieuwe blouse in een kerstpapier te mogen ontvangen en ook nog zorgvuldig ingepakt in een vloeipapier!

Hele goede service

Bestelling retour gestuurd en de volgende dag stond het geld al op mijn rekening! Helemaal top!

Zeestraat 9

1131ZD Volendam