Mooie mode, snelle service

Een mooi collectie, goede service en snelle verzending.

Veel keus van het merk Studio Anneloes. Fijne behulpzame winkelmedewerkers die je willen helpen, adviseren maar ook jou als klant de ruimte geven om zelf rustig te kunnen kijken.

Hele fijne zaak .

Wat besteld in Volendam en het opgestuurd naar Puttershoek .Zonder extra kosten dat is echt service.

Goed en klantgericht

Snelle en nette levering. Webshop is goed bereikbaar en zijn zeer klantgericht

Vriendelijk helpen je met aandacht

Fijne winkel

Ruime voorraad en altijd goede service.

Snelle en goede service

Veel keus op de website. Ik woon helaas aan de andere kant van t land maar bezoek de website vaak. Goede service, de volgende dag heb je je bestelling in huis met een persoonlijke boodschap. Wanneer ik een keer in Volendam ben kom ik zeker naar jullie toe!

Snelle levering en fijne kleding( studio Anneloes). Zorgvuldig verpakt.

Weer uitstekend afgeleverd

Weer uitstekend afgeleverd en weer netjes verpakt en snel. De prijs was ook goed.

Altijd goede verzending en correct

Goede website vriendelijk behulpzaam aan de telefoon.goede kleding!

Fijne dames modezaak

Zeer vriendelijk personeel en ruime keuze qua merken en collectie

Perfect!

Zeer betrouwbare firma met mooie draagbare kleding van zeer goeie kwaliteit!

Prima webwinkel

Snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen.

Verkopen altijd iedere “drop” van Studio Anneloes. Zo fijn!

Heel veel winkels maken een keuze, maar Topsy heeft altijd alles! Ook altijd netjes en mooi verpakt, sparen voor bomen en korting en een goede klantenservice.

Snelle service en leuke collectie!

Grote collectie van Studio Anneloes, mijn favoriet. En snel geleverd!

Altijd goed en betrouwbaar

Altijd prettig om hier te bestellen omdat je weet dat het goed komt. Wel vind ik jammer dat de grote sale alleen in de winkel is. Zoals ook laatst ....

Online bestel ik vaak bij topsy, ben zeer tevreden!

Een hele fijne winkel om te zijn.

Personeel is gezellig en deskundig. Het assortiment is ruim en van een goede kwaliteit. Kortom; een winkelen waar ik al jaren klant ben, een winkelen om er te zijn !!!

Webshop met prachtige kleding.

Goede beschrijving van het te bestellen artikel. Snelle levering en retour

Leuke winkel met hele leuke mensen die er werken word altijd goed geholpen top

Snelle service en goed verzorgd verpakt

Snel en keurig verzorgd

Heerlijke kleding

Lekkere kleding van Studio anneloes. Zit heerlijk en blijft heel mooi. Heel blij mee. Mijn hele kast hangt er vol mee En goeie service bij Topsy

Fijne winkel

Ik shop graag bij Topsy en het personeel is altijd vriendelijke n helpen je graag. De kleding is geweldig en slaag altijd. Voor elke dag kleding maar ook voor een vestje. Ik blijf komen.

Altijd snelle levering en retouren zijn nooit een probleem

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Heel goede ervaring bij mijn internetaankoop en ook bij mijn bezoek aan de winkel heel vriendelijk geholpen. Super!

Zeestraat 9

1131ZD Volendam