Belachelijk dat topsy mijn gegevens ongevraagd gebruikt voor marktonderzoeke

Wilt u mij per direct uit de mailinglijsten halen.

Altijd Top bij Topsy

Pakketjes altijd netjes verzorgd. Retouren gaan ook vlot. Ik ben super tevreden. Ik wilde zo graag n keer komen kijken bij jullie in de winkel…. Maar het is nogal ver. Waren we een keer in de buurt…. Was t kermis… alles dichtgespijkerd. Haha

Mooie merken

Jullie verkopen de wat duurdere merken. 1 of 2 wat goedkopere merken daarnaast zou fijn zijn.

Snel

Geweldige kleding

Heel fijne winkel en het personeel is super aardig en helpen je zeer goed.

Top winkel

Altijd vriendelijke klantenservice en keuze zat in mooie merken !! En met zorg mooi ingepakt !!

Persoonlijk en professioneel

Er werd goed meegedacht en het is heel fijn om allerlei modellen van studio Anneloes te passen. Ik vond een prima model. Eenvoudig parkeren en vele mooie andere merken in huis.

Uitstekende service

Ik woon in het buitenland en bestel vaak online. Het is fijn om direct contact te hebben met de medewerkers van tipsy zodat ik zeker weet dat de spullen op het juiste adres worden afgeleverd

Mooie webshop

Snelle levering grote collectie

Uitstek

Prima zeer sneel levering keurig verpakt

Snelle levering en goede service

Per toeval uitgekomen op de site en sindsdien al met enige regelmaat bestellingen geplaatst. Ik woon te ver weg om naar de winkel te komen, dus dit is perfect. Goede service, snel met versturen en retour beleid is prima. Voor mij TOP

Zoals altijd helemaal goed.

Altijd snelle verzending. Mooi ingepakt. Helemaal goed.

Top altijd alles geregeld als ik online bestel!

Een fijne website waar ik mijn favoriete merken zo nu en dan bestel. Ze pakken het ook altijd erg leuk in als een cadeautje.

snelle levering, leuk ingepakt, altijd te bereiken bij vragen.

Uitgebreide collectie, snelle levering, leuk ingepakt, voelt als cadeautje, bij vragen telefonisch snel te bereiken.

Top!!

Heel goed!!

Gewoon goed!

Leuke webshop. Bestellen, leveren en retourneren loopt prima.

Fantastisch ervaring !

Snelle levering en de mooiste merken!

Super in alles

Altijd snel geleverd en erg leuk ingepakt zeer persoonlijk

Snelle levering. Netjes verpakt.

Kan niet altijd mijn bonus points of chewues terug vinden. Is wel altijd keurig opgelost en snel.

Kledingwinkel voor alle vrouwen, jong en oud!

Wat een keuze! Heel veel maten op voorraad! Alle aandacht, voor iedereen! Veel ruimte! Ruime paskamer, erg prettig! Gewoon een TOP ZAAK!

Gezellige winkel

Gezellige winkel met heel veel kleding keus

Kleding is altijd heel netjes ingepakt, je kan zien dat ze met zorg je bestelling inpakken. De levering is heel snel.

Fijne winkel

Ik winkel hier online omdat ik niet in de buurt woon. Mooie kleding, snelle verzending en altijd keurig netjes verpakt. Echte aanrader.

Goed geholpen !! Een Blije dochter wat wil een moeder nog meer

Altijd vriendelijke hulpvaardige verkoopsters

Grote keuze Studio Anneloes , mooie sieraden en leuke tassen …

Zeestraat 9

1131ZD Volendam