Snelle levering, top service!

Overzichtelijk en leuke kleding. Snelle levering en top service.

Er is zoveel op voorraad Pakketjes leuk verpakt Als ik bel word ik fijn geholpen Ik ben super tevreden.

Topsy is voor ons een dagje uit!

Wanneer je bij Topsy een kledingstuk hebt gekocht weet je van een aantal zaken gegarandeerd... de kleding is mooi en blijf van een goede kwaliteit. Je kunt kiezen uit een groot assortiment dat is afgestemd op een groot publiek. Onze dochter is 30 jaar en ikzelf 64 jaar. We verlaten de winkel met een goed gevoel en kiezen bewust wat we nodig hebben. De prijzen van de artikelen zijn naar kwaliteit en dus navenant. Dit maakt ook dat je bewust kiest, want je kunt je geld maar één keer uitgeven. De begeleiding naar de koop toe is uitstekend en deskundig. Je wordt vrij gelaten in je keuze.

SERVICE & KLANTVRIENDELIJK

Goed te bereiken via de telefoon om over een item even wat te vragen, enorme service om iets te ruilen of terug te sturen. Geld wordt ook snel terug gestort. De winkel is heel leuk maar voor mij iets te ver weg. Leuke vrouwen met een Volendams accent. Klantvriendelijk!!

Jumpsuit

Mijn jumpsuit moest verkort worden, keurig gedaan,al snel kosteloos naar mij toe verzonden. Top service

Mooie collectie en snelle levering.

Topsy heeft een ruim assortiment en een snelle levering. Daarbij is het altijd netjes ingepakt.

Order online geplaatst en super snel en correct geleverd!!!

Super snel mijn online order ontvangen!!!!

Mooie winkel

Ben echt blij met het super aanbod van Studio Anneloes. Enige merk dat ik draag. En Topsy heeft alles. Erg fijne winkel. Vriendelijk personeel. Lekkere koffie

Leuke meiden. Mooie merken.

Ruime keuze, snelle levering.

Altijd leuk om te shoppen

Altijd een gezellige sfeer en ik word goed geholpen. Vriendelijk personeel en leuke kleding.

Mooie items

Mooie items van het afgelopen seizoen bij Topsy Fashion gekocht. Leuke prijsjes in de sale, goede service en snelle levering, zeker voor herhaling vatbaar.

Service goed de sfeer is goed

Super winkel!

Vriendelijk personeel en alle keus. Ook fijn dat je even lekker mag kijken zonder dat r steeds iemand achter je aan loopt.

Snelle levering goede website,mooie punten sparing ,en met je verjaardag altijd een leuk cadeau

Geweldige service

Wordt vriendelijk geholpen je bent geen nummer.

Leuke collectie

Leuke en gevarieerde collectie, goede service en snel geleverd

Mooie webshop, kijk regelmatig even of er wat leuks is.

Hip en trendy

Fijne winkel. Tijdige levering. Kwaliteit. Bestel graag kleding bij topsy!

Veelzijdig assortiment en fijne verkopers

Een zeer uitgebreid en leuk assortiment, voor elk wat wils . Aardige en behulpzaam personeel. Niet opdringerig maar goed adviserend.

Gewedig

Altijd vriendelijk ontvangen en goed geholpen .

Mooie keuze aan kleding en veel verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils. Kleine tip. Personeel zou even veel aandacht mogen schenken aan mensen die een impuls aankoop doen als aan vaste klanten uit het dorp.

Altijd goed

Goed vriendelijk en met verstand van zaken geholpen

Mooie collectie en snel verzonden

Mooie collectie, snel verzonden

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt en daarbij is het keurig ingepakt. Ziet er netjes uit.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam