Perfect.

Goede levering

Super bediening

Altijd fijn om even binnen te stappen. Veel mooie kleding van Studio Anneloes en prettige uitstraling. Dames in de winkel denken mee en dat is fijn. Niet opdringerig maar leuk en vriendelijk !!

Top winkel ze doen wat ze beloven en maken van elk pakje een cadeautje zo leuk

Duidelijke website, veel keus en snelle levering

Goede snelle levering met een persoonlijk tintje

Bestel vaak Studio Anneloes artikelen bij Topsy, ruime keuze, altijd snelle levering en ook nog eens leuk verpakt

Top winkel

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Super mooie winkel en vriendelijk personeel

Uitstekende klantenservice

De korting op mijn sale product was niet goed verrekend. Één mailtje gestuurd meteen een reactie en restitutie van het teveel betaalde bedrag. Complimenten voor de uitstekende klantenservice en afhandeling. En het topje zit perfect. Zouden maar meer (web)winkels maar zo.

Keurig en op tijd bezorgt.

Al mijn bestellingen zijn altijd goed verzorgt En keurig verpakt net als een cadeautje!! Bedankt.

Vind alleen iets teveel mails, liever 1 x per week

Netjes verpakt en op tijd gebracht

Zeer ruime keus

Een overzichtelijke website met een ruime keuze uit mooie merken. Vooral van Studio Anneloes is alles te vinden. Het is handig dat als je op een artikel klikt je eerst de beschikbare maten en kleuren krijgt te zien zonder dat je meteen wordt doorgestuurd. De levering van een bestelling is altijd snel en het artikel is netjes verpakt.

Vriendelijk personeel

Veel en goed personeel

Studio Anneloes altijd mooi

Ik koop voornamelijk mijn favoriete merk hier. Snelle levering! Fijn dat je achteraf kunt betalen. Ik vind het Top(sy)

Genoeg aanbod

De site heeft voldoende aanbod Bestelproces is makkelijk en snelle levering

Snelle levering. Keurig verzorgd.

Retourzending keurig verzorgd!

Retourzending werd keurig verzorgd en mijn ingezette spaarbedrag is opnieuw geactiveerd. Super!

Hele fijne winkel

Zeer grote collectie studio Anneloes waar ik fan van ben. Je wordt altijd super goed geholpen! Ook de online bestellingen gaan snel en altijd zo mooi ingepakt

Mooie winkel met mooie merken

Goed en vriendelijk geholpen top.

Top winkel

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er is een uitgebreide collecte zodat het moeilijk kiezen is. Slaag er altijd wel.

Veel keuze en fijn personeel

Veel keus vooral van studio anneloes

Prima dienstverlening!

Je wordt altijd keurig geholpen, zowel bij t informeren naar wat dan ook, en netjes te woord gestaan

Een echte aanrader!

Het door mij bestelde pak van Studio Anneloes zit als gegoten, werd snel verstuurd en zat heel erg netjes ingepakt.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Het is altijd fijn shoppen bij Topsy

Zie boven.

Zeestraat 9