Super, een geweldige webshop

Duidelijke website met prachtige kleding. Studio Anneloes, het merk waar ik graag kleding van draag is in alle maten op voorraad. Na de bestelling goede communicatie, snelle verzending en in no time geleverd.

Geweldige winkel, top personeel!

Goede service en snelle levering top!!

Service top

Een feestje om je bestelling binnen te krijgen Alles keurig verpakt en op tijd geleverd Blij met Topst

Nog maar 1 x wat besteld in de webshop maar alles prima!

Mooie webshop, mooie merken. Ga zeker vaker shoppen daar!!

Snelle reacties

Fijn dat op vragen en retouren snel wordt gereageerd.

Leuke collectie en veel verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils

Topsy is Top

Altijd snelle levering. leuk ingepakt met kaartje erbij, lijkt bijna persoonlijk Ook aan de telefoon uitstekend geholpen. Ook met een verjaardag altijd een cadeau in de vorm van een bon Niets anders dan Lof

Goede service, snelle verwerking van bestelling en retour verwerking!

Alleen maar positief. Woon zelf in Limburg, maar ben blij dat ik bij Topsy zo goed wordt geholpen. Alles verloopt erg goed en de merken zijn van hoge kwaliteit. Al met al, een goede ervaring.

Zeer goed !

Altijd keurige vlotte verzending van mijn bestellingen. Fijne webshop met goede merkkleding.

Bij retournering supersnel geld teruggestort gekregen. En bij een andere bestelling had ik per ongeluk de verkeerde kleur aangevinkt. Ook dat werd na mailcontact direct aangepast naar de juiste kleur. Enorm tevreden over Topsy Fashion!

Mooie collectie en zeer goede service!

Super webshop

Goede service. Snelle levering

goede klantenservice

Er wordt vlot op email gereageerd en de bestelling is binnen de verwachte tijd. En nog leuk ingepakt ook!

Aanrader!

Topsy heeft een grote selectie van Studio Anneloes. De service is goed en je kan altijd contact opnemen voor advies.

Keurig verpakt binnen gekregen

Paar keer besteld , en zeer tevreden

goede service advies en heel gezellig

eerlijk advies over hoe kleding zit advies wat anders kan. gezellige en relaxte sfeer

Goed geslaagd voor bruiloft zoon

Werd goed en kundig geholpen. Veel geduld, en mooie ideeën.

Altijd snelle service, zeer behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon als er iets is! Daar kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen…..ik koop er graag!

Fijne service

Mooie producten, snelle service en aandacht voor de klant door het leuk te verpakken.

Zoveel keuze en met vragen wordt je vriendelijk telefonisch geholpen

Altijd goed!

Prima ervaringen, nooit geen problemen ervaren.

Klantvriendelijk en hulpvaardig

Ik kom hier graag, terwijl ik daarvoor ver moet reizen. Wordt goed geholpen en als er iets fout gaat, wordt het op een zeer goede en efficiënte manier opgelost.

Grote collectie, uitstekende service

Veel keuze Mails met vragen worden snel beantwoord

snelle service

snelle service