Top altijd alles geregeld als ik online bestel!

Een fijne website waar ik mijn favoriete merken zo nu en dan bestel. Ze pakken het ook altijd erg leuk in als een cadeautje.

snelle levering, leuk ingepakt, altijd te bereiken bij vragen.

Uitgebreide collectie, snelle levering, leuk ingepakt, voelt als cadeautje, bij vragen telefonisch snel te bereiken.

Top!!

Heel goed!!

Gewoon goed!

Leuke webshop. Bestellen, leveren en retourneren loopt prima.

Fantastisch ervaring !

Snelle levering en de mooiste merken!

Super in alles

Altijd snel geleverd en erg leuk ingepakt zeer persoonlijk

Snelle levering. Netjes verpakt.

Kan niet altijd mijn bonus points of chewues terug vinden. Is wel altijd keurig opgelost en snel.

Kledingwinkel voor alle vrouwen, jong en oud!

Wat een keuze! Heel veel maten op voorraad! Alle aandacht, voor iedereen! Veel ruimte! Ruime paskamer, erg prettig! Gewoon een TOP ZAAK!

Gezellige winkel

Gezellige winkel met heel veel kleding keus

Kleding is altijd heel netjes ingepakt, je kan zien dat ze met zorg je bestelling inpakken. De levering is heel snel.

Fijne winkel

Ik winkel hier online omdat ik niet in de buurt woon. Mooie kleding, snelle verzending en altijd keurig netjes verpakt. Echte aanrader.

Goed geholpen !! Een Blije dochter wat wil een moeder nog meer

Altijd vriendelijke hulpvaardige verkoopsters

Grote keuze Studio Anneloes , mooie sieraden en leuke tassen …

Top bij Topsy .

Fijn bedrijf . Snel en keurig verpakt.

Mooie winkel

Mooie winkel, met vriendelijk personeel

Top bedrijf. Mooi assortiment, duidelijke site en vlotte bezorging.

Prettige sfeer.

Groot assortiment en goede service

Topsy heeft een groot assortiment aan studio Anneloes items. Spullen worden snel en prima verpakt opgestuurd en ook een goede service. Ik bestel er graag online.

Goede en snelle levering

Grote keuze heel vriendelijk !

vriendelijk personeel

goede hulp bij het kiezen

Veel keuze, snelle levering

Studio anneloes broek. Nergens te koop ( meer) bij topsy wel. Super blij. Zeer snelle levering en veel keus.

Snelle levering en goede klantenservice

Mooi aanbod en een snelle levering. als je een vraag hebt whats app je even of stel je via de website een vraag en altijd netjes een antwoord of advies.

Hele mooie winkel

Er wordt aandacht en tijd genomen voor de klant

Zeestraat 9

1131ZD Volendam