Altijd goed netjes en snel

Zoals hierboven beschreven omvat alles!

Leuke collectie

Leuke collectie en snelle levering.

Geweldige winkel

Een geweldige winkel met een fantastische collectie.

Ze doen nooit moeilijk

Mag altijd alles op zicht meenemen en doen nooit moeilijk als je het terug brengt. Top

Snelle levering en eenvoudig retour sturen! Top!

Top!!

Vriendelijke en snelle afhandeling van een klacht over een product. Breed assortiment. Ik bestel al een aantal jaren graag bij deze webshop.

TOP

Vlotte en prima levering. Wordt als n cadeautje ingepakt! Zooo leuk Mocht het artikel toch niet helemaal zijn wat je ervan verwacht dan wordt ook dit keurig afgehandeld. Kortom zeer tevreden!!

Fijne website, snelle levering

Fijne zaak,

Fijn behulpzaam personeel!

Mooie collectie met snelle levering!

Een mooie collectie om uit te kiezen. Eenvoudig bestelproces en een snelle mooi ingepakte levering. Met de mogelijkheid een boom te planten ook nog een milieubewust gebaar.

Helemaal top

Mooie kleding, goede klantenservice

Zo klantvriendelijk

Mooie collectie, en dan moet het korter dat wordt gewoon geregeld en opgestuurd naar mn huis. Top geregeld

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging en zo mooi ingepakt!

Deskundig, behulpzaam personeel, geweldige collectie

Ik belde omdat ik iets wilde ruilen, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, het door mij gevraagde artikel werd besteld en de volgende dag hing het klaar.

Snelle verzending, duidelijke communicatie!

Zeer te vreden

Zeer goed ,,ook als iets moet terug geven goed geregeld

Snelle, nette levering

De kleren kwamen netjes verpakt snel aan. Ook de verwerking van de retouren ging erg snel.

Super winkel en snel geleverd

Fijne webshop, goed overzichtelijk en alles altijd mega snel kunnen leveren.

Snelle levering en mooi verpakt

De artikelen worden snel geleverd en zijn met zorgen op een leuke manier ingepakt. Echt een kadootje!

Toppie

Toppie goede snell service en een leuke korting actie

Superleuke website

Veel keuze en goede service!

Snelle levering en snelle verwerking bij een retour als dat soms eens moet! Als je vragen hebt kun je altijd bellen en staan je vriendelijk te woord!

Prachtige collectie

Mooie kleding, met name de Studio Anneloes collectie is zeer uitgebreid. Snelle levering en goede service

altijd mooie kleding en snelle geleverd

koop meestal studio anneloes, snelle en goede levering

Mijn ervaring met Topsy is zeer goed ik ben erg tevreden!

Mijn ervaring met Topsy is zeer goed! Levering is op tijd en netjes ingepakt.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam