Geen zin nodig…..geweldig!!!

Snel / vriendelijk kortom geweldig. 1 nadeel : zo ver weg .

Snelle en goede service. Aanrader!!

Snelle en goede service. Aanrader!!

Altijd snel in huis

Omdat ik wat ver woon bestel ik via internet, altijd snel en correct in huis. Door de grote collectie Studio Anneloes kan ik bij Topsy altijd wel een item vinden wat in de resterende winkels die dit merk in Nederland verkopen, niet meer voorradig is.

Altijd netjes verpakt en goede service

Ik blijf zeker bestellen online. De website ziet er goed uit.

Snelle levering, netjes ingepakt en super retour mogelijkheden.

Altijd mooie en leuke kleding vooral het merk studio anneloes! Snelle levering en als iets niet goed zit altijd goede retour mogelijkheden.

Ruim aanbod van mooie merken

Deze complete winkel heeft heel veel mooie merken in verschillende prijsklassen. Het personeel is zeer bereidwillig je te helpen met het vinden van jouw juiste outfit. Het is ook zeer prettig dat het een nette, ruim opgezette winkel is.

Snellemoevring en mooi ingepakt

Fijne winkel met super aardig personeel !!

Ik kom graag in deze winkel,grote collectie. Super aardig personeel,tijd voor een praatje en altijd een lekker kopje koffie.

Top sy

Top service bij topsy

Snelle levering.. en alles heel netjes verpakt! Ik blijf er steeds weer wat kopen..

Leuke webshop persoonlijke.

Vaak iets tot tevredenheid besteld.

Levering direct en ook retouren worden snel en netjes afgehandeld

Aanrader!

Hoewel de website niet altijd even goed werkt via de mobiele telefoon, lukt het nog iedere keer om leuk te slagen. Topsy heeft een mooie collectie, goede uitverkopen, snelle verzending/ontvangst en vlotte beantwoording van vragen

Zeer onvriendelijk

Bij binnenkomst werd er niets gezegd. Op mijn “ goedemiddag” geen antwoord. Bij het weggaan ook niet.

Ontzettend vriendelijk en geduldig geholpen. Uitgebreide voorraad!

Ik ben heel leuk geholpen, ik kon mooi alles passen wat ik had uitgezocht. Ook werd ik vriendelijk en geduldig geholpen. Super voorraad vele maten aanwezig.

Geweldige collectie en snelle goede service

Vaak iets besteld en altijd perfecte service en levering. Leuk ingepakt,,, cadeautje voor mezelf. Punten sparen is ook leuk!

Eigenlijk de beste webwinkel die ik ken!

Altijd snelle levering en service!

Veel keus

Goed geholpen. Goede service, broeken werden korter gemaakt. Wel jammer dat de afwerking niet zo netjes was, maar dat ligt niet aan Topsy maar aan de kleermaker.

Super!!

Super snelle en prima verzorgde levering, kwaliteits producten waar je jaren plezier van hebt. Koop al jaren bij jullie!

Altijd snelle levering,ingepakt als een cadeau

Snelle levering, prachtig verpakt, fijne communicatie. Duidelijk retour beleid. Echt een aanrader om hier te bestellen.

Snelle levering en fijne klantenservice

Altijd je bestelling oo tijd, contact met de klantenservice is fijn. Ze denken in oplossingen.

Altijd behulpzame klantenservice

Zowel aan de telefoon als ook in de winkel bekwame medewerkers met oog voor de mens.

Snelle reactiem snelle levering

Ik woon in het buitenland en bestel regelmatig bij Topsy. Altijd erg goed verwerkt. Goede service en snelle levering.

Perfect!!!

Goedemorgen, Mijn ervaring is zeer goed. Snelle levering, en altijd netje ingepakt. Gr janny vink

Zeestraat 9

1131ZD Volendam