Fijne webwinkel

Ruime keus en vlotte levering.

Altijd snelle levering,ingepakt als een kadootje,

Snelle levering en altijd leuk verpakt

Er is een ruime keuze dus altijd iets te vinden. Snelle levering en de pakketjes zijn leuk ingepakt. Goede afhandeling van de retouren.

Super fijne site en fijn geholpen

Na een vraag werd ik fijn geholpen en was mijn bestelling keurig verpakt met een dag in huis! Aanrader!

Een winkel vol moois

Mijn ervaring van al jarenlang is dat ik altijd tevreden uit de winkel kom.

Altijd een gezellige sfeertje

Altijd gezellig om te winkelen en je wordt goed geholpen.

Uitstekend klantgericht

Alleen maar goede ervaringen met Topsy. Bestellingen worden snel geleverd en eventuele vragen via de mail worden ook dezelfde dag beantwoord. Je bestelling wordt ook nog als cadeautje ingepakt, dat maakt het dubbel zo leuk.

Goed geholpen

Hele goede ervaring Altijd als ik kom word je warm ontvangen en zeer goed geholpen deze verdiend een dikke pluim ga heel tevreden weer naar huis een winkel waar ik altijd graag kom. Mvg monique

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel Goed telefonisch bereikbaar Groot assortiment Snelle levering en goede retourservice

Goede webshop

Snelle levering, vertrouwde merken, helaas nooit bonuspunten ontvangen

Goede webshop

Snelle levering, vertrouwde merken, helaas nooit bonuspunten ontvangen

goede webshop

Snelle levering, vertrouwde merken, ontvang alleen geen bonuspunten

Altijd snel en correct

Mijn bestellingen bij Topsy worden altijd supersnel geleverd en met zeer veel zorg ingepakt. Nog nooit wat hoeven ruilen maar ook dat gaat ongetwijfeld heel snel.

Altijd een feestje

Ruim assortiment Snelle levering Netjes en feestelijk verpakt Retouren verlopen ook heel soepel Mijn complimenten!

Mooie zaak met veel keuze

Erg vriendelijk en goed geholpen bij de aankoop van m’n kleding . Ik was hier nog nooit geweest. Veel aanbod in mooie jassen ook. Ik kon rustig zelf kijken maar werd ook geholpen zodra dat prettig was. Ik kom zeker terug !

Mooie zaak met veel keuze

Fijne klantenservice

Ontzettend fijne afhandeling nadat er een broek retour gestuurd moest worden ivm een fout in de naad.

Fantastisch groot en mooi assortiment!

Online-aankopen worden zeer snel geleverd. De verpakking is altijd voorzien van een lief klein kaartje met een naam van een medewerkster, wat 't persoonlijker maakt. Eventuele retourzendingen worden snel verwerkt Kortom, een aanrader!

Fantastisch groot en mooi assortiment!

Ze hebben werkelijk alles!!

Veel keuze en vriendelijke personeel die hun uiterste best doen voor de klant

Zeestraat 9

1131ZD Volendam