Ze hebben werkelijk alles!!

Veel keuze en vriendelijke personeel die hun uiterste best doen voor de klant

Snel verstuurd Perfect in orde, leuk ingepakt!

Snel verstuurd Perfect in orde, leuk ingepakt!

Altijd goed,en met zorg leuk ingepakt

Snelle service, mooi ingepakt

De trui was precies als op de foto. Fijn dat hij zorgvuldig was ingepakt en dat maakte het ook leuk om te openen.

Snelle service, mooi ingepakt

Goede webshop

Snelle bezorging van vertrouwde merken, minpunt is dat ik de beloofde bonuspunten niet ontvang.

Alles wordt snel en netjes behandeld

Jullie hebben veel op voorraad. Snelle reacties. Snelle en correcte levering. Leuk en als kadootje ingepakt. Ik ben super tevreden. Jammer dat jullie zo ver weg zitten

Alles wordt snel en netjes behandeld

Paar goede medewerkers

Vaak zit men aan de “koffietafel” en is er geen oog voor de klant. Dit irriteert me. Heb er al vaker wat van gezegd. Medewerkers horen niet in de winkel te pauzeren is mijn mening. De verleiding is dan te groot om er een theekransje van te maken ten koste van de klanten!

Alles naar wens

Goede website met ruime keus. Bestelling is vlot bezorgd.

Alles naar wens

Goede website met ruime keus. Bestelling is vlot bezorgd.

Altijd goed,en zo leuk ingepakt

Altijd goed,en zo leuk ingepakt

Leuke merken, snelle levering!

Leuke merken...fijn shoppen en snel geleverd!

Leuke merken, snelle levering!

Leuke merken...fijn shoppen en snel geleverd!

Duidelijke site met goede info

Kwaliteitskleding en gratis verzending. Bij retouren worden wel verzendkosten ingehouden. Jammer, maar wel begrijpelijk.

Duidelijke site met goede info

Geweldig.

De verkoopster luisterde goed naar mijn wensen.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam