Doen wat ze zeggen!

Het is altijd een feestje hoe het pakketje aankomt. Altijd leuk ingepakt met handgeschreven berichtje erbij. Levertijd klopt altijd.

Het is een feestje om een pakketje van jullie te ontvangen het is zo mooi ingepakt als een cadeautje

Perfecte service

Omdat ik fout had gemaakt met bezorg optie werd ik keurig gebeld dag later al in huis

Klant vriendelijk

Heel tevreden want vlotte service en bezorging

Zeer goede services

Altijd mijn bestelling heel snel in huis. Altijd leuk verpakt alsof het een cadeautje is

Topsy is 100% Top.!✌️

Fantastisch!

Gezellige verkoopsters

Als je komt is het altijd leuk, mooie kleding en verschillende prijzen.

Meer dan genoeg keuzes aan kledingmerken, korte lever tijden en ook de bezorging is prima in orde. Ben heel erg tevreden met Topsy World of Fashion.

Top(Sy)

Lieve medewerksters .

Super snel verzonden, leuk ingepakt

Super! Groot assortiment, snel in huis en super leuk verpakt.

Fijne leverancier met snelle levering

Als ik iets bij Topsy bestel (meestal van Studio Anneloes) wordt het snel geleverd en is het altijd mooi verpakt.

Winkel is geweldig mooie collectie en vriendelijk personeel. Ook internet aankopen gaan goed en snel

Veel keuze

Ruime keuze van Studio Anneloes, alleen teveel e-mails om dingen te beoordelen. Ik vind als ik niet tevreden ben dan meld ik dat. En niet steeds mails sturen.

Al jaren een tevreden klant. Retourneren is ook makkelijk.

Online snel en nette levering. Kwaliteitsproducten! Veel voorraad!

Snelle levering en verzorgde verpakking!

Een fijne website.. groot assortiment en leuk verzorgd pakketje!

Ik vind Topsy helemaal TOP

Als ik bij Topsy iets heb besteld is het altijd weer een feestje als het binnen komt Netjes verpakt Goede service Voelt als een kadootje!

Goed, geen opdringerig personeel.

Kom er altijd graag

Vriendelijk personeel. Helpen mij altijd perfect. Weten altijd wel wat je bedoelt

Snelle, goede service!

Wanneer je iets besteld, heb je het snel in huis. Het wordt ook nog eens leuk ingepakt!

Top bedrijf

Super service en altijd kijken ze met je mee heel erg vriendelijk de dames en ruime collectie van mooie merken

Snel en goede levering

Snel en goede levering

Uitgebreide collectie, duidelijke website, snelle verzending, achteraf betalen

Mooie studio anneloes collectie

Veel keuze en altijd goed geholpen

Zeestraat 9

1131ZD Volendam