Uitstekende service

Verpakt als een cadeau, super. Erg goede ervaring met Topsy

Goede service en snelle levering

Mooie overzichtelijke site

Snelle levering bij niet goed retour geld binnen snelle tijdweer op rekening top

Mooi op

Mooi op tijd en mooi ingepakt

Geweldig!!!

Het is elke keer weer een cadeautje om uit te pakken. Zoveel aandacht besteden jullie aan de bestelling En super snel

Mooie winkel, veel keus en vriendelijk en behulpzaam personeel!

Mooie winkel, veel keus en vriendelijk behulpzaam personeel!

Altijd top

Vriendelijk , en goede kwaliteit

Zeer correct

Vlot geleverd, goed op de hoogte gehouden mbt het verloop van het proces, zeer netjes verpakt.

Fijn winkelen. Het bezorgen is echt een verrassing.

Top winkel met super advies en service!

Top winkel met super advies en service!

groot assortiment

Het is een uurtje rijden van mijn huis.Ik zeker nog eens terug

Ik kom er graag en slaag altijd !

Een geweldig aanbod aan dameskleding voor jong en ouder ! Voor eventuele vragen of hulp is er meer dan voldoende bekwaam personeel !

Topsy Fashion is top

Super service, snelle verzenden,ceuim assortiment, verschillende betaalmogelijkheden en heel gemakkelijk retourneren. Super webshop!

Prima hulp, arrdig personeel

Prima hulp, niet opdringerig. Aardig personeel

Heel vriendelijk en behulpzaam

Goed geholpen, behulpzame dames, goede adviezen. Wel eerlijk dus niet alleen maar positief. Veel voor me gezocht en gedaan, dus erg vriendelijk geholpen. Zelfs nog genoten van koffie met een koekje.

Via de website artikelen besteld. Het pakket werd keurig op tijd bezorgd. Met zorg ingepakt. Ik ben blij met mijn artikelen.

Snel en prima service!

Zeer tevreden over Topsy! Echt snelle service en mooi verpakt! Ik zou het iedereen aanraden.

Fijne winkel met groot assortiment Studio Anneloes!

Groot assortiment Studio Anneloes,goede adviezen en ik kan eerst rustig even kijken.Kortom alles prima!

Enorm assortiment de grootste van waterland. Het is net n kleine Bijenkorf.

Lange wachttijd klantenservice

Heb na 12 min maar op gehangen

Ik vind t een geweldige winkel

Wordt altijd fijn geholpen, leuke kleding voor jong en wat ouder. Dus echt heerlijk winkelen bij topsy.Kom er graag binnen! En Roos een heerlijk mens! Gr Mirjam

Vlotte bestelling, en keurige verzorging.

Service gericht en snelle levering

Service gericht en snelle levering

Professioneel geholpen

Op zondag gewinkeld, dame heeft de tijd genomen om juiste kleding en maat te vinden.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam