Top winkel!

Groot en mooi assortiment Snelle levering

Snelle levering is pettig

Wat fijn dat je compleet geholpen kan worden maar toch niets moet!

Ik wist niet goed hoe ik mij moest kleden maar ben wel fan van Studio Anneloes kleding. Ik zag zooooveel kleding dat ik een dag later terug ben gegaan en lekker de tijd heb genomen om te passen met de adviezen van de verkoopster. Top geslaagd!!

Ruime keuze, snelle levering

Mooie winkel met mooie merken

Vriendelijk geholpen, zonder opdringerig te zijn! Zegt ook eerlijk als t je niet staat.

Mooie merken

Mooie merken levering volgens afspraak

Keurig en goed advies gekregen.

top

snelle verzending en altijd mooi ingepakt.

goed assortiment, prima service

Blij met mijn bestelling. Ik kreeg geen bericht van het ophaalpunt en vroeg me af of het pakketje wel was geleverd. Mijn mail aan Topsy werd vlot beantwoord, het pakje bleek er al wel te zijn. Netjes ingepakt, heel fijn.

Goede en snelle service

Een bestelling bij Topsy is een feestje. Je bestelt en de volgende dag komt het cadeautje al binnen. Leuk ingepakt en met een persoonlijke noot. Een zeer tevreden klant!

De prachtig ingepakte bestelling voelt als een cadeautje voor mezelf.

Snelle levering, inmiddels een vertrouwde webshop geworden, bonuskorting is altijd welkom. Ook de winkel in Volendam, die ik deze zomer heb gezien, heeft een sfeervolle ambiance.

Ik word altijd keurig geholpen.

Er hangt een fijne sfeer, en ik ben tevreden hoe ik word geholpen.

Altijd keurig en leuk verpakt, snelle bezorging, leuke kleding.

Prima bedrijf

Prima op tijd geleverd en zo netjes verpakt

Mijn bestellingen zijn altijd keurig verpakt en zien er verzorgd uit.

Was vriendelijk en goed

Dat heb ik al geschreven hierboven!

TOP sy!

Snel en deskundig aan prachtige kleding geholpen

Snel en persoonlijk

Altijd goed geholpen, leuke dames en leuke kleding

Altijd goed geholpen! Leuke dames!

Altijd zeer tevreden

Geweldige winkel

Super aardige dames aan de telefoon altijd doen altijd veel moeite !!!!

Super kan niet anders zeggen , heel vriendelijk altijd moeite doen !!!! Jammer dat de winkel zo ver van bij mij is Grtj Melissa

Correcte en snelle afhandeling.

Klacht van bloesje, snel en correct opgelost.

Topsy levert snel en netjes en de kleding is hip en van goede kwaliteit. Zelfs meegemaakt dat ze uit zichzelf korting gaven op een besteld artikel dat in de sale was maar nog niet als sale artikel op de webshop was vermeld. Dat hadden ze dan zelf al meteen teruggestort. Vond ik heel sympathiek.

Persoonlijk kado;)

Het leek wel een kadootje voor mezelf; erg leuk. Alleen jammer van bijkomende kosten ook bij evt retour sturen. Veel sites welke dit merk ook verkopen hebben dit niet. (Maar ook niet mijn maat deze keer)

Mooie winkel

Heel leuk geholpen