Broek besteld. Kwam niet. Iets fout gegaan in de bezorging maar jullie voelden het al aan. Dit was niet de bedoeling. Keurig een mail gekregen en nadat duidelijk werd dat er een bezorgingsfout was gemaakt, kwam de broek een paar dagen later als nog. Verder zeer tevreden over service, hulp in de winkel, jullie grote assortiment Anneloes en het spaarprogramma.

Netjes ingepakt, vlug binnen.

Wat ik leuk vind is er ook altijd.Mooie kleding en dan ook nog betaalbaar.

Altijd klantvriendelijk.

Leuke zaak, mooie kleding en super service!

Zeer vriendelijke professionele dame

Kom graag terug Fijne winkel Fijn personeel

Snelle levering en top service!

Enige tijd geleden site gevonden op het web. Mooie site, groot assortiment en Nieuwe collecties altijd te bestellen. Ik ben fan van studio anneloes. Veel keuze en retourneren prima geregeld. Ga zo door!

Prima winkel snelle levering

Prima winkel

Snelle levering en ook bij vragen krijg je snel reactie

Uitstekende service

Leuke winkel. Heel veel keuze van Studio Anneloes En opsturen is ook goed

Goed ik werd prettig geholpen

Fijne winkel genoeg personeel Ik werd prettig geholpen

Ben zeer verrast door het ontvangen van mijn bestelling. Perfect!

Mooie kleding snel verzonden.

Ik bestel graag bij Topsy. Ze hebben een supergrote collectie van Studio Anneloes en de verzending verloopt altijd snel en vlekkeloos. De winkel zelf is ook mooi trouwens ;-). De moeite waard om eens naartoe te gaan.

De bestelling super netjes en gezellig ingepakt! Snelle levering!

Mooie website

Mooie winkel, website snelle levering leuk in gepakt.

Snelle nette levering

Snelle en nette levering. Zeer betrouwbare webshop met een breed assortiment.

Altijd top!

Bij Topsy bestellen gaat altijd vlekkeloos: snelle levering, mooi verpakt. Aanrader!

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging! Ruime collectie

Snel en met zorg

Hele fijne ervaring, leuk om een pakketje te ontvangen met een persoonlijk noot, wordt door mij erg gewaardeerd!

Vriendelijk

Fijn geholpen en goede adviezen.

Goede bezorging en verpakking zag er ook goed uit erg tevreden!

Prachtige collectie en mooi op gezet!

Je wordt altijd vriendelijk begroet en je kan rustig op je gemak lekker alles bekijken!

Top’

Ze bellen zelfs dat ik wat had besteld wat in de sale gaat en dat dat word verrekend rop service

Reageert snel, ook in de uitverkoop mogelijkheid om te ruilen.

Top winkel

Altijd een feestje om een bestelling te krijgen van Topsy, Snelle verzending van je bestelling, en je pakje ziet altijd uit als een cadeautje

Zeestraat 9

1131ZD Volendam