Topsy is mijn winkel, geweldig!

Altijd een vriendelijk gezicht in de winkel en niet opdringerig. Ik maak ook vaak gebruik van de online shop. Een overzichtelijke website, supersnelle verzending en goede retour service.

Vond het wel jammer dat de bezorging 2 x uitgesteld werd.

superleuke winkel met toppers als personeel

zijn heel goed geholpen, niets was het personeel teveel, ruim assortiment, mooie merken, aanrader

Heel erg tevreden 100%

Heeeele snelle ,zorgvuldige regeling.

Als je besteld heb je het de volgende dag! Als ze het toch niet op voorraad hebben storten ze vrijwel meteen je geld terug.Ik ben 100% posi!

Goede dienstverlening.

Klantvriendelijk met gepaste aandacht voor de klanten.

Slecht

Bij binnenkomst werd er alleen aandacht besteed aan klanten uit Volendam. Ik was er met mijn vrouw en schoonzus en zwager. Na anderhalf uur en een besteding van euro 218 werd eindelijk gevraagd of de heren een kopjekoffie wilden hebben. Mijn schoonzus zat erbij en werd niets aangeboden. Het water was op. Super slecht en wij komen er niet weer.

Voor herhaling vatbaar

Snelle en correcte afhandeling , duidelijke website.

Erstklassig, super shop

Habe das erste mal dort bestellt! Hat alles sehr gut geklappt! Bestellung, Versand, Bezahlung! Absolut Top! Sehr zu empfehlen!

Topsy is top

Altijd vriendelijk en super veel studio anneloes ,

Goed, snel en netjes

Snelle levering en netjes bezorg. Had al een broek 22-00151, deze gekocht omdat de 7/8 lengte voor mij perfect is deze broek gekocht bij de plaatselijke winkel. Broek via jullie gekocht 22-00021 lengte verschil van bijna 7 cm, dit bond ik wel vervelend, voor de rest geen klachten hoor!

Uitstekend!

Vlotte levering. Leuke mode. Snelle reactie op mailbericht.

Geweldig!!

Leuke winkel met een enorme collectie en vriendelijk personeel!!

Mooie kleding..uitstekende service, ook met retourneren

Leuke mooie kleding! Fijn om in de webshop te winkelen!

Zeer positief snelle verzending en top product en daarbij een hele gelukkige vrouw!

Zeer tevreden en ga zeker meer aankopen doen, prima kleding zaak, mooie producten! Zeer tevreden klant.

Mijn favoriete winkel

Leuke kleding voor ieder wat wils Leuke vriendelijke meiden

Geweldig en betrouwbaar

Een hele snelle levering. Bij mijn telefonische vragen word ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik hoor dan vaak dezelfde naam. En er wordt altijd een oplossing gevonden. Het pakket is mooi ingepakt en het voelt, bij uitpakken, als een cadeautje voor mezelf. Omdat Topsy merken heeft die ik graag draag, kijk ik altijd weer op hun site. Niet te vergeten het cadeautje op mijn verjaardag en bij voldoende bonuspunten ontvang ik een leuke cheque die ik kan gebruiken bij een volgende bestelling.

Heel erg fijn, snelle levering top

Snelle levering Goed verpakt Topp

Top en eerlijk geholpen

Gewoon goed. Snapt wat bij jou past.

Prachtige collectie en goed en vriendelijk geholpen.

Topsy is Top

Prima geholpen vriendelijke dames

Prettig

Perfect!

Op tijd, mooi ingepakt en alles zat erin (en het past:-))!

Goede ervaring

Snelle levering en keurig verpakt.

Super fijne webshop mooie merken snelle levering leuk ingepakt als het thuis aankomt.

Supersnelle en altijd leuk ingepakte levering

Altijd heel snel binnen en nog nooit een verkeerde levering gehad. En altijd leuk ingepakt, iedere keer weer (een zelf betaald)kadootje.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam