Super winkel

Het is een super winkel

Superrr

Fijne webshop bij niet goed bijna meteen geld terug op rekening! Blij met jullie

Teleurstelling

Alle gegevens ingevuld bij bestelling, bleek dat er geen huisnummer vermeld stond. Toen ik contact opnam zeiden ze me af te wachten en lieten ze me weten ze er niks konden aan doen. Verzendingsdienst raadde aan om hen contact te laten opnemen om dossier op te stellen, pakje bleef namelijk in distributie liggen. Ik had niet het gevoel dat de mensen van Topsy erg behulpzaam waren integendeel ze reageerden geïrriteerd omdat ik achter mijn pakje aanging dat reeds betaald is! Dit pakje is trouwens nog steeds niet terecht!!! Jammer heel jammer en eigenlijk onaanvaardbaar in deze huidige tijden.

Uitstekende service

Mijn order kwam netjes op de afgesproken datum binnen. Keurig ingepakt! Zeer tevreden.

Snel geleverd gemakkelijk om retour te zenden, ik zou het zeker aanraden

De verpakking moet gemakkelijker te openen zijn.

Alles top geregeld bij Topsy!

Mijn favouriete webshop: Snelle verzending Achteraf betalen Ruime keuze Makkelijk retourneren Niks op aan te merken!

Veel keus van Studio Anneloes

Snelle levering, automatisch spaarsysteem, altijd mooi ingepakt! Alleen jammer dat er geen keus meer is om pakket af te halen bij een PostNL punt. Maar dat was nu even niet mogelijk maar komt wel weer, hopelijk!

Snelle service een mooi cadeautje

De bestelling was snel in mijn bezit en mooi verpakt dus een cadeautje op uit te pakken.

Retour

Ik vind het vervelend dat ik nu verzendkosten moet betalen als ik iets retour stuur. Dit was eerder niet zo en dit weerhoud mij om weer iets te bestellen omdat het toch lastig in te schatten is of iets past of niet (qua model) Verder was ik tot op heden wel tevreden, maar dit is voor mij een dingetje

Snelle service en afwikkeling. Zeer tevreden.

Super snelle levering

Zeer positief

Goede service zoveel online als telefonische en altijd erg vriendelijk !!

Een mooie winkel en grote keus in kleding en merken webshop ziet er ook goed uit en ze zijn erg vriendelijk altijd aan de telefoon helpen je waar ze kunnen dat maak je niet veel meer mee en top service ten alle tijden !!! Een dikke Tien !!

Prima service, snelle levering.

Snel en netjes

Binnen 24 uur geleverd. Ik ontving mijn bestelling als een cadeautje.

Top klant vriendelijkheid

Top bedrijf, je wordt vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering. Bij problemen wordt je snel geholpen

Heel snelle en altijd correcte leveringen. Vriendelijke, behulpzame mensen aan de telefoon.

Prima communicatie

Voor mijn verjaardag had ik per abuis geen cadeaucheque ontvangen, en inmiddels al weer wat besteld. Na een telefoontje alsnog het bedrag van de cheque overgemaakt gekregen. Snel, vriendelijk en kundig opgelost.

Veel Anneloes , mijn favoriete merk .

Vriendelijke , hulpvaardige dames die ook voor je gaan meekijken in de rekken om iets geschikts te vinden …. Prettige ruime paskamers .

ik word er altijd goed geholpen

Ik ga graag naar jullie toe

Uitstekend, snelle verzending, goede service!

Altijd een cadeautje!

Bestelling wordt snel geleverd en altijd heel leuk verpakt. Echt een cadeautje! Bestel er graag ook omdat het retourneerproces erg fijn is. Geen verzendkosten en gaan labels uitprinten. Top Topsy!

Fantastisch!

Topsy is top. Snelle levering. Ik woon helaas te ver weg om even binnen te lopen. Bestel wel eens 2 maten van hetzelfde. Ook de retourservice is geweldig!

Prima en duidelijke site Bestelling goed gegaan En supersnelle levering

Zeestraat 9