Fijne site en snelle levering en ook de afhandeling van retouren snel afgewerkt.Top

Goede en snelle service

Ruim,schoon,veel keus, aardig personeel

Goed geholpen, ruime keus.

Mooie collectie maar afwezig personeel

Ben al een aantal keer bij Topsy geweest. Collectie is ruim en leuk. Alleen vanaf moment dat je binnenkomt wordt je aan je lot overgelaten. Er komt niemand op je af om te laten weten dat ze je hebben gezien en als je hulp nodig hebt er zijn. Ook als het rustig is gebeurt dat niet. Ik liep met en aantal kledingstukken over de arm rond, in andere winkels komen ze dan naar je toe om het in een kleedkamer te hangen. Tja, en dan kan je net zo goed die kleding via internet bestellen….. Sorry!

Ik ben heel goed geholpen

Met maar een paar woorden wist de verkoopster wat ik zocht. Super!

Gezellige winkel knus maar met ruim aanbod!!

Een heerlijk plekje Volendam!! Knusheid gezelligheid en leuke winkels zoals Topsy!!! Leuke collectie kleding voor elke gelegenheid en altijd matching accessoires!! Aardige mensen die voor je klaar staan!!

Super fijne winkel

Super mooie kleding en goede service. Mooie verpakt

Snelle levering en mooi artikel

Als ik iets bestel, is het snel geleverd. Het merk SA ken ik goed, dus maat ken ik daardoor ook prima.

cava

super content van mijn kleedjes maar bij de ingave is mijn huisnummer verdwenen waardoor mijn zending niet op tijd afgeleverd werd. Ik had het kleedje besteld voor mijn 50ste verjaardag. Eindelijk zou het niet mogelijk mogen zijn om een bestelling door te sturen zonder huisnummer. Ik weet echt niet wat er gebeurd is. Uiteindelijk heb ik een zeer lieve dame aan de lijn gehad met de vraag of ik de bestelling nog wou. Ik heb bevestigd van wel en ben super blij met de kleedjes.

Prima service en met persoonlijke touch cerpakt.

Mijn bestelling heb ik vrij snel ontvangen. Keurig verpakt, waar je blij van wordt. Mijn broek past ook prima. Mooie collectie. Dank en groet, Shar

Heerlijke winkel met compleet assortiment

Gezellig team met eerlijk en oprecht advies.

Heel goed!’!!

Fijne winkel!

Fijne winkel

Altijd goed geholpen, en voldoende voorraad

Mooie jurk!

Mijn jurk was mooi verpakt voor een persoonlijke touch, werd gewaardeerd!

Top!!

Mooie winkel, veel Studio Anneloes items. Daar zit ik graag 5 kwartier voor in de auto! Top-verkoopster Simona; zo’n lieve vrouw!! Kom graag nog eens terug!

Fijn geholpen door Simone. Goed advies en prettig. Voldoende maten op voorraad.

Betrouwbaar goede collectie

Kan helaas niet vaak iets kopen, maar ik vind de website heel fijn om doorheen te struinen...en ze Ijn heel erg klantvriendelijk en goed bereikbaar voor vragen.

Prachtige blazer en keurig verpakt,

Ik draag heel graag kleding van Studio Anneloes. Ik heb bij uw winkel 2 maten blazers besteld. Maat L behoud ik en maat XL zal ik retourneren. Fijn dat jullie de blazer in het assortiment hebben.

Vervelend

Helaas nog steeds niets ontvangen

Communicatie was niet gelukt

Ik heb 2 keer een Mai gestuurd voor mijn bestelling. Wilde informatie vragen over maat. Beide keren geen antwoord gekregen. Dat vind ik jammer. Altijd met plezier bij Topsy kleding besteld. Maar het moet ook mogelijk zijn om vragen kunnen stelen. Om onnodige retour voorkomen. 1 keer kan mis gaan maar ik heb 2 mail gestuurd.

Wilde weer mijn bonuscheque van €30,00 inwisselen maar lukte ook weer niet. Het is niet mijn eerste keer dat mij dat niet lukt. Kleding bestellen is zo gebeurd maar bonuscheque inwisselen is een ander verhaal. Misschien een voorbeeld hoe het wel lukt. Marjolijn van den Kommer

Gezellige winkel en hele mooie collectie

Super vriendelijk geholpen

Uitgebreid assortiment

Ik vind het heel fijn dat Topsy alle keus heeft in de Studio Anneloes collectie. Ik slaag er altijd wel. Al moet ik voor de wat grotere maar wel altijd snel zijn.

Het is echt een cadeautje als het binnen komt

Altijd top

Ik heb altijd een goede ervaring bij Topsy. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Ook werden de bandjes van m'n jurk gratis ingekort. Topservice!!

Gewoon Top

Snelle levering en goede klantvriendelijke service

Zeestraat 9

1131ZD Volendam