Mooie winkel met een ruime collectie en leuk personeel.

De volgende dag in huis.

Het pakje is altijd weer een verrassing. Keurig verpakt en in cadeaupapier

Top winkel

Mooie kleding en goede persoonlijke benadering, echt een fijne winkel om naar toe te gaan

Mooie winkel erg goed geholpen

Fijn geholpen

Word altijd blij van de grote collectie SA bij Topsy.

Topsy doet eer aan zijn naam, hele leuke dames, mooie collectie Top zaak

Gewoon een fijne winkel

Fijne winkel

Netjes verpakt, alsof je een cadeautje krijgt. Volgende dag n huis.

Netjes en snel geleverd

Blouse is mooi en zorgvuldig verpakt en snel bezorgd. Blouse voldeed helemaal aan de verwachting. Het was niet nodig om te retourneren maar wel super dat het gratis terug gestuurd mag worden.

Snel, netjes en mooi verpakt

Snel, netjes en mooi verpakt

Groot assortiment, site is langzaam

De webshop heeft een groot assortiment. Echter werkt de site enorm langzaam. Dit is vervelend. Ook vind ik het onhandig dat er relatief weinig zoekfilters geactiveerd kunnen worden om heel gericht te kunnen zoeken op bijvoorbeeld kledingstuk X, in maat X van materiaal X met lange mouwen.

Wordt altijd goed afgehandeld, snelle levering en prima kwaliteit. Bestelling wordt ook altijd leuk ingepakt.

Geweldige service!

Topsy heeft een uitgebreide collectie van het merk Studio Anneloes; mijn favoriete merk. De bestelling wordt altijd snel verstuurd, meestal de volgende dag al in huis. Er wordt veel aandacht besteedt aan de manier van versturen; zo is het artikel altijd feestelijk ingepakt en zit er een kaartje bij. Ik word hier blij van!

Klantvriendelijk

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Super service

Super snelle en goede service

Mooie kleding!

Rok van Studio Anneloes, mooie rok. Mooie kwaliteit.

Riekt naar misleiding ‼️

Volgens de voorwaarden op de site zijn de producten inklusief BTW. Bij afrekening wordt over het totale bedrag nogmaals 21 procent BTW berekend. In mijn geval € 31,00 ! Telefonisch opheldering gevraagd was geen succes, totaal geen begrip. Via mail geen antwoord terug.

Service is goed

Ik had een 10 gegeven, wanneer ik niet teleurgesteld zou zijn over het berekenen van de retourzending. Weliswaar had ik deze keer verder niets besteld. Regelmatig kom ik in de zaak in Volendam en bestel ik ook via internet. Nou gaat het niet zo zeer over de 4,95 wat in rekening werd gebracht, echer, ik vond dit niet zo klant vriendelijk.

Super service met en netjes verzorgd

Ik heb niks toe te voegen

Prima . Mooi verpakt

Top winkel.

Vooral merk Studio Anneloes

Ik vind t heel fijn dat je zelf kunt kijken naar waar je op zoek bent of niet. Zonder dat gelijk iemand bij je staat, met de vraag kan ik u helpen? Op zich niet verkeerd maar indien nodig kun je zelf altijd de verkoopster iets vragen.

Perfect geregeld

Snelle levering en snelle nieuwe levering

Top product en keurig als cadeau verpakt, zo leuk!

Fijn bedrijf wat doet wat het belooft!

Elke keer een cadeautje om mijn bestelling te ontvangen!

Zeestraat 9

1131ZD Volendam