Dacht dat ik 15 euro korting kreeg van mijn gespaarde punten, viel dus tegen ......

Altijd netjes verzorgd en op tijd afgeleverd .Mijn maat zit er ook regelmatig bij .

Topsy heeft een super service , ik had helaas een minder goede ervaring met een artikel , van een best prijzig merk , Ze hebben het compleet vergoed incl de verzendkosten …Ik ga weer opnieuw bestellen!!

Mooie collectie, snelle levering. Van de waardebonnen voor de gespaarde punten word ik ook helemaal blij!!

Bestel vaker via de website. Gaat altijd goed. Mooi verpakt en goede kwaliteit kleding. Bestelling ook snel binnen. Als er iets nog niet is wordt dat keurig vermeld op de bon. Tevens met de datum wanneer het bezorgd word.

Keurig verpakt en super snelle verzending!

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf! S'ochtends een prachtige Studio Anneloes broek besteld en de volgende dag al in huis. Zo leuk verpakt ook, echt een cadeautje! Ik bestel voortaan hier mijn kleding hoor, top!

Heel veel keus

Prachtige mooie winkel met veel keus voor ieder wat wils , heel vriendelijk geholpen

Uitgebreide collectie

Prettige bediening

Mooie ruime winkel vriendelijk personeel

Grote collectie Studio Anneloes

Super kwaliteit en zorgvuldig ingepakt.

Prima en snelle service

Superrr

Super snelle service, vlug geleverd en makkelijk te retourneren. Jammer dat ik dit jaar geen bon kreeg met mijn verjaardag

Fantastische service

Geweldig geholpen iedere keer. Super vriendelijk

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen en heb een juiste keuze kunnen maken, ben blij met m’n nieuwe jas.

Topsy Fashion is top voor mij!

Ik winkel heel graag bij Topsy Fashion. Duidelijke website, makkelijk te bestellen, achteraf betalen. Altijd leuk ingepakt. Makkelijk retour beleid. Precies zoals ik het prettig vind allemaal!

Mijn ervaring met deze winkel is in 1 woord geweldig.

Wordt altijd fijn geholpen.

Snelle en zorgvuldige levering.

Jullie leveren altijd snel, informeren goed over de verzending en verpakken het lkledingstuk met veel aandacht. Altijd leuk om het pakje open te maken.

top

Jullie zijn altijd super vlot met het versturen van de bestelling. Een overzichtelijke site. Bestel al mijn StudioAnneloes favo’s bij jullie. Groetjes, Agnes

Top vriendelijke medewerkers en goede communicatie en vlot kunnen veel bedrijven van leren Vr Grt Melissa

Snelle levering & mooi ingepakt!

Snelle levering & mooi ingepakt! Echt een cadeautje om te ontvangen.

zeer ruim gesorteerde winkel maar personeel kan wel wat etiquetteregels leren.ls

Als Volendamse helemaal oke dat iedereen mij aan spreekt me je en jij. Echter laatst toen ik er was werd er een oudere dame geholpen en werd steeds aangesproken met je en jij. De oudere klant gaf wel steeds antwoord met u! De dame vertelde dat ze hier een dagje uit was, dus niet van hier en nog ook nooit geweest. Wel zo correct als winkelpersoneel een klant, vooral een oudere dame aanspreekt met u als zij geen bekende is. Is trouwens niet eerste keer dat ik dit hoor bij uw collega's.

Top bedrijf. Betrouwbaar en leuke collectie kleding.

Mijn favoriete webwinkel. Koop vooral bij deze shop en niet bij de grote modeketens. Leuke collectie. Correcte afhandeling van je aankoop en ingepakt met een persoonlijk tintje.

Super winkel

Hele mooie winkel met de allermooiste merken en een gigantische collectie studio anneloes! Wie hier niet slaagt zal t nergens anders ook vinden. Het gastvrije personeel denkt mee met de klant en helpt je heel goed onder t genot van een kopje koffie zodat je altijd met een blij gevoel de winkel verlaat! Jammer dat je geen 6 sterren kan geven

Topsy is gewoon een Topwinkel

Je word altijd goed en vriendelijk geholpen.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam